sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Pikku-Bertta

Olen ollut hiirenhiljaa pienestä salaisuudesta, mutta nyt voin sen jo kertoa. Pikku-Bertta syntyi 8. helmikuuta ja kotiutui Muuramesta eilen.

Bertta 12,5 vkoa - paistattelemassa päivää ikkunasmyygillä.

Pieni ja rohkea Bertta on tutustunut koko taloon ja ilmeisesti hyväksynyt sen kodikseen, koska se torkkuu nyt tuossa vieressäni sohvalla. Avoportaat toiseen kerrokseen ovat hänen mielestään maailman isoin kiipeilyteline.


Bertasta huolimatta saimme myös edistettyä juttuja taloonkin liittyen. Terassi on nyt maalattu valmiiksi ja grilli pesty. Huomenna vien vielä terassikalusteet takaisin terassille niin eikähön kesäkoti sitten ole valmis. Aurinkoisen sään sattuessa uudet istuintyynytkin löytänevät paikkansa tuoleilta!

Toki vielä piha on vaiheessa, mutta sitäkin on tarkoitus edistää ensi viikolla, kun ensimmäiset tavarat saapuvat. Olen tilannut suuremman määrän turveharkkoja, joista teen kohopenkit kukille. Myös multaa on tulossa ensi viikolla. Valmisnurmea on saatvissa vasta 2-3 viikon kuluttua, joten pihan loppusilausta joudutaan vielä odottamaan tovi.

"Ai minullako suuret korvat? Älä naurata."

Ps. 1: Älä ole huolissasi - tästä ei tule kissablogia, vaikka tämän postauksen kissakuvien määrästä voisi näin päätellä.

Ps. 2: Viikolla meni 300 000 kävijän rajapyykki ohi - kiitokset Projekteista isoin -blogin kaikille uskollisille ja uusillekin lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen on Pikku-Bertta. Mitä rotua neito edustaa?

  t. Salla, Lappeenranta

  VastaaPoista
 2. Onnea kisun ja 300000 kävijän johdosta!

  VastaaPoista
 3. On kyllä melko söpö tapaus!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän tuo kissa tuo lämpöä muuten aika kalseisiin näkymiin.. :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!