perjantai 4. toukokuuta 2012

Pehmeää ja värikästä - terassille

Finlaysonilla on parasta aikaa 25 prosentin alennuksessa kaikki istuintyynyt, ja raahasin niitä sitten kotiin peräti kahdeksan kappaletta. Maalattu, tummempi terassimme saa nyt värikkäitä istuintyynyjä, yksi jokaiselle tuolille.

Olen erityisen ihastunut Finlaysonin Taimi-kuosiin, joka on tunnetun suomalaisen tekstiilisuunnittelijan Aini Vaarin vuonna 1961 suunnittelema klassikko. Istuintyynyinä niitä löytyy raikkaan pinkkinä ja limenä sekä trendikkäänä mustavalkoisena. Taimi-kuosista löytyy myös erivärisiä muita tuotteita, muun muassa patalappuja ja -kintaita, lakanoita ja pöytäliinoja sekä herkullisen makeat kangaskassit.Ostin pinkkiä, limeä ja mustavalkoista Taimi-istuintyynyä, kaksi per väri.

Lisäksi ostoskassiin mahtui mukaan kaksi kappaletta mustavalkoista Coronna-istuintyynyä. Myös Coronna on Aini Vaarin suunnittelema kuosi, vuonna 1958.


Mielestäni tästä tulee ihanan värikäs ja tyylikäs kombo, erityisesti nyt kun terassi on öljytty ja sävytetty tummemmaksi. Pitää vielä odottaa hieman aurinkoisempia ja lämpimämpiä kelejä, että saa kokeilla tyynyjä kunnolla.

Siihen saakka saamme nauttia Finlaysonin tarjoamasta värikkäästä fiiliskuvasta:

Etualalla lime ja pinkki Taimi-koristetyyny. Taustalla Rio-uutuuskuosi
pöytäliinana sekä pinkki Lempi-huopa.
 Kaikki kuvat Finlaysonilta.

1 kommentti:

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!