torstai 27. elokuuta 2015

Herb Garden

Olen tänä vuonna vihdoin päässyt puutarhassani myös tuunausvaiheeseen. Viime kesät olen tehty vain "isoja" töitä tai urakoita. Toki niitä tänäkin kesänä on ollut, mutta olen myös ehtinyt pohtia puutarhan sisustamispuolta. Kirjoitin jo aiemmin kesällä kylttiprojektistani ja se on nyt saanut jatkoa.

Vietimme viimeisen lomaviikkomme mökillä Rautalammilla ja kävimme myös Matkuksen kauppakeskuksessa Kuopion kupeessa. Halpa-Hallista löytyy kaikenlaista hauskaa tavaraa ja tällä kertaa mukaan tarttui myös yrttitarhakyltti.

Eikö olekin hieno?


Kuvan taustalla oleva ruohosipuli alkaa jo olemaan loppumetriellä, mutta muut yritit ovat vielä hyvän näköisiä. Ruukusta, johon kyltin pistin, löytyy rosmariinia, timjamia ja minttua. Myönnän. Ne ovat ruokakaupasta ostettuja. Kun en koko ruukkua tarvinnut ruoanlaittoon, pistin loput ruukusta maahan ja hyvinhän ne kaupan yrtit siinä sitten ovat viihtyneetkin.


Kyltissä mainitaan rosmariini, timjami, basilika, persilja, organo ja salvia. Tuosta kokoelmasta minulta löytyy tänä kesänä kaikki paitsi oregano ja persilja. Basilikan ja persiljan kasvatin ihan siemenestä.  Ehkä sitten niitä muita ehtii ensi kesänä.

Ihania loppukesän päivä itse kullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!