keskiviikko 5. elokuuta 2015

Asuntomessut 2015, vol. 3 - yksityiskohtia

Huhhuh! Asuntomessujen viimeisiä päiviä viedään. Tulevana sunnnuntaina 9.8. on viimeinen messupäivä, joten nyt viimeistään kannattaa suunnata Vantaan Kivistöön!

Alla vielä jokunen asuntomessutärppi yksityiskohdista, jotka jäivät itselleni mieleen messukohteista.


Kohde nro 30: Adalmiinan Helmen toteuttama sisustus Villa Falkenissa

Fiskarhedenvillan kohteen Villa Falken sisusti Annarina Yöntilä, Paimiolaisen Adalmiinan Helmi -sistusliikkeen perustaja ja omistaja. Ranch-mainen look on luotu muun muassa Cobellon tuotteilla. Tässä kohteessa kodin valoisuus yllättää tummista kalusteista huolimatta.


Kohde nro 22: LakkaLaineen takan valaistus

Useassa kohteessa valaistukseen on panostettu huomattavasti. Yllä esimerkki LakkaLaine-talosta, jossa takkaa on korostettu upeasti valaisimmilla. Takan taustalla on epäsuora valo, joka irrottaa takan profiilin seinästä. Takan edessä olevan kahden kattospotin sijoitus oli ainakin minulle uusi, miellyttävä tuttavuus.


Kohde 16: Potius IsoKiven pesutilan valaistus

Epäsuoraa valaistusta on mielestäni käytetty hyvin myös IsoKivi-talon pesutilassa. Saunan jälkeen on rentouttavaa käydä suihkussa, kun myös valaistus on rauhallinen. Yllä oleva valokuva ei kerro koko kokonaisuuttaa, koska todellisuudessa valaistus oli jännän sinertävä. Myös meillä on käytetty epäsuoraa valaistusta alakerran vessassa.


Kohde 35: Kiviportaat kohteessa Urban Villa 1

Näppärä, kestävä ja huoltovapaa sekä ennen kaikkea kaikessa massiivisuudessaan erittäin tyylikäs ratkaisu takaoven ulkoportaiksi. Tykkään!


Kohde 37: Terca Tiger - Drop-miniallas kesän hitti?

Useassa asuntomessukohteesta löytyi pihalta - useimmiten terassiin upotettuna - Drop-ulkoallas. Kyseessä on suomalaisen suunnittelijan Nikolai Ruolan puulämmitteinen, ulkopuolisella kamiinalla varustettu designallas. Drop-altaat ovat yksinkertaisen kaunisti muotoiltu ja valmistajan mukaan myös erittäin helppokäyttöisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!