tiistai 3. tammikuuta 2012

Myrskyn jälkeistä säätöä

Kova tuuli on jo aiemminkin riepotellut autokatoksen sadesuojaa pahasti, ja joulun myrskyn jälkeen päätimme korjata ja kiinnittää pressut entistä paremmin.

Samalla keltainen pressu taivuteltiin siten, että se ei enää valuta vettä seinälle. Tämä olikin vaivannut minua jo kauan, koska märkä siporex-harkko saattaa lohjeta kovassa pakkasessa. Lisäksi pressusta lähti aika paljon ääntä, kun tuuli riepotteli sitä seinää vasten.

Sininen pressu puolestaan ruuvattiin kunnolla kiinni alustaan. Aiemmin siinä oli ollut vain kakkosnelosia painona, mikä normaalioloissa kestää ihan hyvin. Myrskysäässä painot kuitenkin liikahtivat ja päästivät  tuulen pressun alle huonolla lopputuloksella.

Nyt kokonaisuus on paitsi varmempi myös mukavamman näköinen.

Nykytilanne:


Ennen:

4 kommenttia:

 1. Hei, talomme on kyllä sievä! Oliko se tuo kuvassa vieressänne oleva talo, josta on valitettu? Surullista, että joudutte odottamaan viimeistelyn kanssa. Olen kyllä aika varma, että saatte luvan jatkaa. Hienoa, että olette säilyttäneet positiivisen asenteen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anonyymi. Kyllä vielä jaksetaan olla positiivisia ja kyllä se autokatoskin saadaan joku päivä valmiiksi!

  VastaaPoista
 3. Hei ja hyvää alkavaa vuotta!

  Nyt on mennyt ohi, että mikä juttu teijän autokatoksen kanssa on, miksi kesken? Onko jotain valitusta vai muuta?

  Komea on talo! Miten siporex myrskyssä? Kuuluko äänet sisälle? kysyy vanhassa puutalossa asuva, mihin ei kuulu kiitos tuulensuojalevyjen asentamisen..

  t. Salla

  VastaaPoista
 4. Heippa Salla!

  Kiitoksia - talo on meidänkin mielestä komia :)

  Ei Siporexin läpi kyllä kuulu juuri mikään. Ainoa, josta tuulen kuulee on keittiön liesituuletin hormin kautta, ja sekään ääni ei kantaudu keittiösaareketta kauemmaksi. Alueella on aika paljon lentoliikennettä, eikä lentomelukaan häiritse sisätiloissa.

  Juu, arvasit oikein. Meillä on valitusprosessi meneillään autokatoksen ja sen yläpuolelle tulevan parvekkeen osalta. Siipi on tällä hetkellä rakennuskiellossa ja suojattu parhaamme mukaan pressuilla.

  Taustoja voi lueskella mm. täältä: http://projekteistaisoin.blogspot.com/2010/12/postia-helsingin-hallinto-oikeudelta.html

  Tarinan jatkoa on luvassa kohta puolin, joten stay tuned!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!