lauantai 4. joulukuuta 2010

Viikko lomaa ja viikko työtä takana

Olen joskun aiemminkin todennut jälkiviisaana, ettei kannata pitää lomaa keskellä kautta. Ensin tulee tehtyä pari viikkoa hirmutahdilla töitä, että edes pääsisi lomalle, ja loman jälkeen saa purkaa kerääntynyttä tehtävävuorta jälleen pari viikko. Lomapäivät tulee hyvin tehokkaasti kerättyä tuplastikin takaisin kasaan ylityön muodossa...

Jostakin syystä tämä ei tosin muistu mieleen, kun vasta loman häämöttäessä tai viimeistään lomalta palattuaan, kun jo kolmantena työpävänä on jälleen rättiväsynyt.

Lomalle lähdimme kuitenkin juuri sopivasti kovien pakkasten alta. Ennen lomalle lähtöä IV-kanavat saatiin asennettua, välttämättömät sähkövaraukset tehtyä ja sähköt muilta osin merkattua. Myös kattotiilet saatin vihdoin ladotta paikoilleen.

Takaisin tullessamme tilanne oli aika pitkältä sama kuin lähtiessämme lomalle. Kova pakkanen esti töiden jatkamisen, kun talo on vielä vailla ikkunoita ja lämmitystä. Emme vieläkään ole saaneet vahvistusta siitä, kuka tekee talomme sisätyöt. Ilmeisesti on tällä hetkellä vaikea saada luotettavia kavereita hommiin.

Oikeastaan ainoa asia, joka eteni, oli märkätilojen 3D-piirustukset. Kuvamateriaalia on luvassa - stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!