sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kuvia sotkun keskeltä - Osa 2: Yläkerta

Jatketaanpa sotkukuvilla yläkerrasta:

Makkari on ainoa yläkerran huoneista, joka on suhteellisen siisti. Tässä kuvassa tapetti ja sängyn päiväpeite eivät pääse oikeuksiinsa - ne ovat oikeasti huomattavasti tummempia: tapetti on tumma viininpunainen ja päiväpeite tumma suklaanruskea..
Yläkerran aulassa makaa kaksi kasaamtonta IKEAn Billy-kirjahyllyä.
Tänne kirjahyllyjen on tarkoitus tulla. Entuudestaan meillä on ollut yksi valkoinen Billy-hylly ja se on jo siinä paikallaan. Kaiken kaikkiaan Billy-kirjahyllyjä tulee kolme vierekkäin.
Kun kijahyllyt ovat koottu ja paikoillaan, pääsemme purkamaan kuvassa näkyviä laatikoita sekä siirtämään valkoisen lipaston omalle paikalleen.
Yläkerran kylpyhuoneen poreamme oli ensimmäistä kertaa käytössä perjantaina. Eihän se toki vielä niin nautinnollinen kokemus ole, kun nenän edessä on kaksi täyttä muuttolaatikkoa ja kuivausrumpukin on vielä väärässä paikassa.
Toivon, että seuraavaksi julkaisemissani kuvissa sotkusta on jo päästy eroon ja pääsistte näkemään hieman enemmän sisustusjuttuja. Toivon, toivon, toivon...

Ps. Muuttopäivänä päättyneen arvonnan voitti Sari. Onnea! (Ja pahoitteluni kaikille osallistujille siitä, että voittajan arvonta unohtui muun kiireen keskellä...)

1 kommentti:

  1. Teillä on kivan näköistä - ja valmiin näköistä! Tulee niin asutun kodin fiilis, kun kuvissa on tavaraa. Ei ole pelkkää stailausta...

    Onnea muuttorumbasta seliviytymisen johdosta! Kyllä ne laatikot tyhjenevät ja tavarat löytävät paikkansa. Sitten kun on sen aika.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!