lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kuvia sotkun keskeltä - Osa 1: Alakerta

Torstaina vietettiin alkuiltapäivä Porvoon Byggmaxissa terassipuiden tilauksen parissa (kerron tästä uudesta ruotsalaisesta rakennustarvikeketjusta erillisessä postauksessa). Loppupäivä menikin sitten matkalaukkujen ja kassien purkamisessa ja siivoamisessa. Illalla lämmitettiin sauna naapurissa appivanhemmilla (oma sauna ei vielä ole valmis) ja heillä myös grillattiin (meillä ei ole vielä omaa grilliä).

Perjantai hurahti nopeasti ohi. Kolme tuntia päivästä kulutettiin Vantaan rautakaupoissa, lähinnä Bauhaussissa ja K-Raudassa. Hankimme mm. ovikellon, hyllylevyn, ruuveja ja vatupassin.

Pyysimme myös tarjouksia muurikivistä. Muurikivien tarve on noin 20 m2 ja K-Raudasta saimme Lammin muurikivitarjouksen hintaan 1 250 euroa rahdin kera. Minulla ei ole mitään tietoa siitä, onko se paljon tai vähän, joten pitää vielä kysyä hintoja parista muustakin paikasta...

Mutta nyt kuviin:

Tästä vinkkelistä kaikki näyttää vielä suhteellisen siivoltakin. Kuvan keskellä on sohva, joka on vielä kokoamatta.
Keittöstä katsottuna sama tila näyttää hyvin paljon sotkuisemmalta. Vitriinikaapeista tykkään - ne ovat mieleiset vaikka ovatkin IKEAsta.
Rapun alle mahtuu paljon roinaa - tai eihän meillä ole roinaa, mutta tavaroita, joille ei vielä ole paikkoja...
Ja eteinen. Tässä on lähinnä raksamiesten tavaroita. Tavoitteena on siirtää raksatavarat saunan puolelle, jossa rakennustyömaa on vielä käynnissä - tai ainakin jonnekin pois meidän silmistä!
 Kuvia yläkerrasta seuraa huomenna!

1 kommentti:

  1. Kiitos näistä kuvista. Auttoivat saamaan visioin :).

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!