perjantai 13. toukokuuta 2011

Blogger toimii jälleen - kuvapläjäys raksalta

Blogger on ollut epäkunnossa pari päivää ja heti iski vieroitusoireet: Pakko päästä jakamaan kokemuksia, kertomuksia ja kuvia kanssanne! Raksalla on tapahtunut todella paljon ja kuvamateriaaliakin on kerääntynyt mukavasti. Olisi ollut mukava jakaa nämä reaaliajassa.

Tässä ensimmäinen postaus kolmen päivän katkon jälkeen:

Tiistaina Ikea-keittiömme osat saapuivat tontille. Asennus aloitettiin sovitusti torstaina - tästä lisää viikonlopun aikana.

Takka on saatu slammattua. Enää puuttuu antiikkilaasti, luukut ja koristekaakelit. Lopullinen pinta eli tuo antiikkilaasti laitetaan vasta myöhemmin takan kylkeen, kun suurimmat työvaiheet ovat raksalla ohi, ettei pinta vaurioituisi. Tältä takka näyttää tällä hetkellä:


Maalari on ollut tasoitus- ja maalaushommissa tiistaista alkaen. Pintoja on tasoitettu ja hiottu ja tasoitettu ja hiottu uudestaan ja lopuksi maalattu. Hitaasti edistyy, mutta lopputulos on hyvä.

Raksa on aika sotkuinen, kun tavaraa on tuotu iso määrä ja asennukset vielä kesken. Lauantaina on tarkoitus mennä tontille siivoamaan. Roskat on kannettava ulos, etteivät ole tiellä sisätiloissa. Uusi vaihtolava saadan kuitenkin vasta maanantaina, joten roskat laitetaan säkkeihin ja isot pahvit kivien tai muiden painojen alle, ettei tuul vie niitä mennessään.

Kuvia torstailta:

Eteinen tyhjennettiin torstaina aamulla, että liukuovikaapistotoimitus saataisiin purettua tähän.
Tuohon eteisen liukuovikaapisto on tulossa. Kaakelit odottavat valmiina.
Kurkistus olohuoneeseen eteisen suunnasta. Takka on kooltaan aika hallitseva elementti, mutta hieno se mielestämme on. Ja erittäin varaava, mikä oli toivomuksemme.
Sauna/pesuhuone toimii tällä hetkellä varastohuoneena. Sauna ja
vieras-wc ovat pannassa, kunnes muut huoneet on saatu
valmiiksi. Tämän osan talostamme voi viimeistellä sen jälkeen,
että olemme muuttanut taloon.
Ai niin, unohtui melkein kertoa. Suuri osa nykyisistä huonekalusteistamme (mm. ruokailuryhmä, sohva, sohvapöytä, pienempi vuodesohva ja nojatuoli, tv-taso ja kirjahylly) myydään ennen muuttoa ja tuon projektin aloitin tällä viikolla. Osa kalusteista myydään pilkkahinnalla ainoana tavoitteena, että pääsemme niistä eroon. Myynti on tällä hetkellä järjestetty Huuto.netin kautta. Voit käydä kurkkaamassa kohteita ja myyntitilannetta täältä. Toivottavasti menevät kaupan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!