maanantai 26. elokuuta 2013

Parveketerassin laudoitus

Parveketerassin lattialaudoitus saatiin valmiiksi ennätystahdissa. Kävin tilaamassa tuotteen viime viikon maanantaina Byggmaxista, josta ne tuotiin kotiin kuorma-autolla tiistaina aamupäivällä. Puutavarasta maksoimme tasan 800 euroa kuljetuksineen.

Appiukko aloitteli runkopuiden asettelemisen iltapäivällä ja itse pääsin mukaan auttamaan töiden jälkeen. Ensimmäisen päivän saldo oli 1/6 valmista lattiaa.

Ensimmäisen päivän saldo.

Toisena rakennuspäivänä appiukko jatkoi taas töitä päivän aikana ja illalla mies tuli apuun päästyään kotiin töistä.  Toisen päivän lopussa olimme jo puolen välin kohdilla.

Toisen päivän saldo.

Torstaina, kolmantena päivänä, työ saatiin loppuun ennen pimeän tuloa.

Kruunukalusteesta loppukesän alennusmyynnistä ostamamme Wisconsin-kalusteet asensimme paikoilleen lauantaina.

Kolmannella päivällä olikin jo valmista.

Musta aurinkovarjo on Metropolista ja säilytyslaatikko Jyskistä. (Säilytyslaatikko on itse asiassa ostettu messuhintaan jo pari vuotta sitten. Se on odottanut kiltisti appivanhempien autotallissa tätä asennushetkeä.)


Kylläpä 40 neliömetrin terassi näyttää valtavalta. Ja valtavan hienolta!

Kaiteet puuttuvat vielä - sitten kaikki on tältä vuodelta valmista. Kaiteiden osalta saimme jo yhden tarjouksen, mutta päädyimme pyytämään vielä pari tarjousta lisää. Katsotaan sitten, minkälaista ratkaisua kukin tarjoaa ja mihin hintaan. Siitä lisää, kun päätös toimittajasta on tehty.


4 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta. Minkä tyyppinen kaide teille olikaan tulossa -vai oliko se juuri se tieto josta kuullaan vasta myöhemmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Anteeksi, että vastaus on kestänyt... Rakennussuunnitelmien mukaan ihan tavallinen puukaide ja tosiaan naapurin puolelle 1,7 metriä korkeana. Menee ensi kevääseen...

   Poista
 2. Heips,
  mitäpäs teille?

  Vieläkö raksakengät on tallessa, kiva haaste odottaisi sinua blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos haasteesta - vastaamme siihen mielellämme!

   Poista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!