lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kiintokalusteita yläkerran pesuhuoneeseen

Viimeisen kuukauden ajan olen enemmän tai vähemmän aktiivisesti etsinyt mustaa peilikaappia ja mustaa allaskappia. Etsinnän taustalla on yläkerran pesuhuoneen 3D-hahmotelma, johon on piiretty tumma peilikaappi ja pesuallas - juuri noin haluan sen näyttävän.

Yläkerran pesuhuoneen 3D-hahmotelma. Kuvasta poiketen katto on vinokatto siten, että poreammeen kohdalla kattokorkeus on alaslaskun jälkeen 3 100 mm ja suihkun kohdalla 2 400 mm.
Kyseiset kiintokalusteet olivat periaatteessa jo tilattu Keittiömaailman kautta, mutta heidän runko on aina valkoinen - vain allaskaapin ovet tai laatikoiden etulevyt olisivat tummat. Peilikaappeja heiltä ei löydy tummana lainkaan.

Koska olin kiintynyt yllä olevan kuvan osoittamaan ulkonäköön, peruin tilaukset allas- ja peilikaapin osalta - haluan ne koko mustina, kuten kuvassakin.

Koko mustien kaappien löytäminen ei kuitenkaan ollut ihan helppo tehtävä. Monen valmistajan kohdalla runko on valkoinen ja vain etulevyt tummat. Toinen kompastuskivi oli se, että monet valmistajat ovat sovittaneet valumarmorialtaan tumman allaskaapin päälle - ja me haluamme ehdottomasti posliinisen altaan. Emme myöskään ole valmiita maksamaan allaskaappi/peilikaappi-yhdistelmästä maltaita.

Lopulta löytyi yksi vaihtoehto, joka tuntui kaikin puolin meille sopivalta: Noro Scandinavia, jonka slogan on "Enemmän kylpyhuonetta rahoillesi". Perfect.

Allaskaapiksi meille tulee Noron Avanti-sarjasta 750 mm leveä, pelkistetty, mattamusta kaappi. Allaskaapin laatikot ovat varustettu ns. Push & Open -toiminnalla, eli laatikko aukaistaan kevyellä painauksella.

Noro Avanti.
Allaskaapin päälle tulee tyylikäs, posliininen pesuallas.

Avanti-sarjan posliininen pesuallas. (Kuvassa 600 mm, meille tulee siis 750 mm.)
Kuten monta kertaa olen jo blogissani päivitellyt, talossamme on hyvin vähän säilytystilaa lähinnä siksi, että meillä ei ole kellaria eikä ullakkoa. Näin ollen kaikki lisätila on tervetullutta ja siksi haluamme peilikaapin hyllyn sijasta.

Avanti-sarjasta ei sopivaa kaappia löytynyt, mutta Noron Polo-sarjasta löyty samalla matta mustalla maalattu peilikaappi. Tämmöinen meille tulee 600 mm leveänä eli allaskaappia hieman kapeampana.

Polo-malliston peilikaapin ovet ovat varustettu ns. Soft Close -mekanismilla. Kaapiston sisällä on pistoke ja sekä lippaan alla että kaapiston alalaidassa on 2 kpl halogenivalaisinta.

Noro Polo-sarja valkoisena. Meille tulee tästä sarjasta vain peilikaappi ja sekin matta mustana.
Tämä muutos tarkoittaa myös sitä, että jo hankkimamme Arc.Novan Montevideo-pesuallas jää käyttämättä. Mikäli ostaja sille löytyy, niin edullisesti saisi. Ovh on 240 euroa, josta saimme 20 prosenttia messualennusta.

Myydään:
Arc.Novan Montevideo-pesuallas. (Mitat: 810x460x25)
Kysy ja tarjoa! Pesuallas on noudettavissa Länsi-Vantaalta. Myös kotiinkuljetus pk-seudulla onnistunee.

2 kommenttia:

  1. Hei Jonna,
    Mitkä ovat pesualtaan mitat? Meillä haussa kaapin päälle allas jonka leveys 1200 ja syvyys 400.

    VastaaPoista
  2. Hei! Mitat ovat 810x460x25mm. Ilmeisesti ei sovi tarpeeseenne...

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!