lauantai 13. marraskuuta 2010

Ulkovalaisimista

Jaahas, eli sähköurakkaan kuului Massiven Oslo-merkkiset ulkovalaisimet. Not my cup of tea. Tilalle haluaisin ulkovalaisimet, joiden valokeila valaisee talon rapattua seinäpintaa sekä ylös että alas. Yhteensä ulkovalaisimia tulisi viisi kappaletta: kaksi talon etupuolelle ulko-oven molemmin puolin. Loput kolme tulisivat takapihan terassialueelle.

Tässä jokunen vaihtoehto kohtuuhintaisista Up-Down -valaimista:

Massive Dover
Massive Dover (tuotenumero 17101/47/10) on tyylikäs ja siro ulkovalaisin ruostumattomasta teräksestä. Seinävalaisimen korkeus on 19,3 cm, leveys 14 cm ja ulkonema seinästä 15,3 cm. Valolähteenä 2 x max. 75W. Hinta on noin 95 euroa.

Massive Nantes
Kuten Dover-valaisin myös Massive Nantes (tuotenumero 17102/47/10) on tehty ruostumattomasta teräksestä. Seinävalaisimen korkeus on 16 cm, leveys 9,7 cm ja ulkonema seinästä 8,2 cm. Valolähteenä 2 x max. 35W. Hinta on noin 49 euroa.

Massiven valaisimet ovat hinnaltaan edulliset ja pääsääntöisesti tyylikkäitä. Olen tosin kuullut jonkun verran huonoa Massivesta, että kyseinen merkki ei olisi niin laadukas. Esimerkiksi urakkaan kuuluvasta Massiven Oslo-ulkovalaisimsesta olen kuullut, että se menee helposti rikki, hajoaa käsiin.

Onko muilla kokemuksia Massivesta?

Theo Up-Down
Theo Up-Down -ulkovalaisin (sähkönumero 152089) on harjattua terästä ja sen mitat ovat 22,5 cm korkea, 7,5 cm syvä ja 7 cm leveä. Valolähteenä toimii 2 x max 50W. Hinta noin 68 euroa.

Theo Up-Down -valaisimen jälki - näyttää ihan kivalta seinän pinnassa.
Theo Up-Down on kyllä meidän molempien ykkösvalinta tällä hetkellä

Mutta vielä yksi mielenkiintoinen valaisintuttavuus on Out-beam R7S.
Out-beam R7S
Out-beam R7S -valaisimen (sähkönumero227020) runko on alumiinia. Valon teho on merkittävästä yllämainittuja valaisimia tehokkaampi eli se syö 150W lamppuja. Kokoa valaisimella on 15 x 15 x 15 cm ja hintaa peräti 147 euroa.

Out-beam R7S -valaisimen valokeila seinän pinnalla näyttää tältä. Aika erikoinen on myös talorakennus...
No, ei tämän Out-beamerin valokeila ulkonäöltään loppupeleissä meitä houkuttele. Ja hintakin on aika korkea. Uskoisin, että päädymme joko Theo Up-Downiin tai Massiven Doveriin.

6 kommenttia:

 1. Katso myös Led Storen : http://www.ledstore.fi/tuotteet.html?id=1/13

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Juuri tuo kyseinen LED-valaisin (Led valaisin 6W Wall) on varteenotettava mahdollisuus. Eikä hintakaan ole paha. Ainoa miinus on valaisimen koko. 10 cm pieni valaisin ulkoseinällä on aika pieni...

  VastaaPoista
 3. Me laitettiin epäsuorasti ylös ja alas valaisevat massiven oliko se nyt Durban valaisimet. Tingattu hinta oli 58€/kpl sisälsi 2 kpl 11 watin enegriasäästölamppuja. Ollaan oltu tyytyväisiä noihin. Ja ovat mielestämme tyylikkäät. Eivät kylläkään ole rosteria jos sitä haette vaan mattaa. Biltemassa ja Smartiassa on tollasia pyöreitä, rosterisia ylös ja alas valaisevia ulkovaloja todella edullisesti.

  VastaaPoista
 4. Tässä vielä yksi kohtuuhintainen malli, sarjasta löytyy myös muita valaisimia:
  http://www.eurovalaisin.fi/tuote/1775/seinavalaisin-tabo-1

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikista vinkeistä. Massiven Durban ei ole ulkonäöltään makuunni mutta tuo Eglon Tabo 1 -valaisin on hyvä vaihtoehto.

  Täytyy vissiin nähdä ne livenä, jotta osaa tehdä päätöksen...

  VastaaPoista
 6. Etsit suurta määrää yrityksen elvyttämiseen tai etsit lainaa talon ostamiseen.
  Voimme tarjota sinulle tämän lainan.

  Sähköposti: info@creditfinance-bank.com
  Mikä numero on: +33784505888
  Verkkosivusto: https://www.creditfinance-bank.com

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!