keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Sähköurakoitsija valittu

Sain eilen tekstiviestillä vahvistuksen Terawatin myyntijohtajalta, että Jämerä on tehnyt sopimuksen heidän kanssaan talomme sisäpuolen sähköurakoinnista. Hyvä niin, saamme siis sähköt taloon!

Urakkaan kuuluu perusvalaisimet ulkoseinään (5 kpl), tekniseen tilaan (2 kpl), autokatokseen (1 kpl) ja saunaan (2 kpl) sekä keittiön tasovaloksi LED-valolista muuntajalla.

Erikseen kustannamme kaikki muut valaisimet ja spotit sekä maksamme erotuksen, jos haluamme toiset ulkovalot, kuin urakkaan kuuluvat Massiven Oslo-merkkiset perusvalaisimet. Pitää siis vielä pytää tarjouksia valaisimista ja katsoa mihin päädytään. Peruslinjaa vedetään. Edullisesti perushyvää.

Massiven Oslo -valaisin ei ole ihan meikäläisen makuun. Haluaisin mieluummin valon, jonka valokeila on suunnattu ulkoseinää pitkin ylös ja alas.
Ulkovalot menevät siis varmaan vaihtoon ja portaan seinävaloista joudumme ehkä maksamaan hieman enemmän kuin perusmallin kustannus, mutta muuten peruslinja pitää.

Yritän ehtiä päivittää valaisinsuunnitelmia laajemmin jossakin vaiheessa...

5 kommenttia:

 1. Meidänkin sähköurakan hoitaa Terawat ja sieltä neuvoivat tänne http://www.talotarvike.com/ katsastamaan mahdollisia valaisimia. Talotarvikkeen sivuilta saa ainakin käsityksen siitä paljonko mikäkin valaisin maksaa.

  VastaaPoista
 2. Massivesta meille on moni (sähköurakoitsija, arkkitehti ja valaistussuunnittelija) antanut varoituksia. EI kuulemma kestä ja ruostuu/hapettuu nopeasti. Meillä on valojen valinta kesken ja joitain muita merkkejä on kiikarissa.
  Ulkomailta kannattaa myös tsekata jos löytyisi sopivia SUomea halvemmin.

  Täällä hyviä linkkejä ja laadukkaampia valaisimia:

  http://www.ms-valaistusoy.com/

  http://www.electrosonic.fi/sites/default/files/images/brands/slv2010/index.html

  http://www.dmlights.com/en

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkkivinkeistä!

  Sain Facebookin kautta norjalaiselta ystävältäni vielä pari linkkivinkkiä, jotka voisin jakaa kanssanne tässä:

  Nostraforma.com

  Toinen oli Kkkk:n jo mainitsema DMlight.

  Hauskaa on myös se, että tämä norjalainen ystävä, joka siis ei osaa suomea, lukee blogiani aina silloin tällöin Google Translaten avulla. Ei se hyvä kielenkääntäjä ole, mutta ajatuksesta saa autettavasti kiinni... ;-)

  VastaaPoista
 4. Moi! Minulla on Massive Osloja yhteensä 12 kpl seinissä ja pylväsvalaisimina pihalla, eikä minkäänlaisia ongelmia ainakaan kolmen vuoden jälkeen. Kannattaa miettiä, haluaako valaista vain rakennusta; mukava pelailla pihalla pojan kanssa, kun näkee:)

  VastaaPoista
 5. Etsit suurta määrää yrityksen elvyttämiseen tai etsit lainaa talon ostamiseen.
  Voimme tarjota sinulle tämän lainan.

  Sähköposti: info@creditfinance-bank.com
  Mikä numero on: +33784505888
  Verkkosivusto: https://www.creditfinance-bank.com

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!