keskiviikko 18. elokuuta 2010

Oikaisuvaatimus hylätty

Olen ollut hermona pari viimeistä viikkoa puhumattakaan eilisestä. Ollaan odoteltu Vantaan kaupungin ympäristölautakunnan rakennuslupajaoston kokousta, jossa oli määrä päättää myös meidän rakennuslupaan jätetty oikaisuvaatimuksesta. Kokous pidettiin vihdoin eilen illalla klo 17.00 alkaen.

Esityslistassa kohdassa §21 luki mm. seuraavasti:
Rakennuslupaan on tullut naapurin oikaisuvaatimus 30.6.2010. Oikaisuvaatimuksessa vaaditaan parvekkeen poistamista tai siirtämistä lounaispäätyyn sekä rakennustyömaan aitaamista. Oikaisuvaatimus on kokonaisuudessaan nähtävillä rakennuslupajaoston kokouksessa.

Rakennuttaja on antanut vastineen oikaisuvaatimukseen 12.7.2010. Vastineessa perustellaan parvekkeen sijaintia, kokoa ja parvekkeelta näköyhteyttä naapuritontille sekä rakennustyömaan aitaamista. Vastine on kokonaisuudessaan nähtävillä rakennuslupajaoston kokouksessa.

Rakennuksen parveke sijaitsee yli 4m etäisyydellä naapurin tontista.

Rakennustyömaan aitaamisesta ja rakennustöiden suorittamisen teknisestä toteuttamisesta päätetään aloituskokouksessa ja sen jälkeen. Rakennutaja on vastineessaan luvannut huolehtia rakennustyömaan siisteydestä.

Oikaisuvaatimuksessa ei ole esitetty syitä luvan hylkäämiseksi.

Päätösehdotus: Myönnetään rakennuslupa seuraavin ehdoin, samalla myönnetään rakentamistöiden aloittamislupa vakuutta vastaan. Oikaisuvaatimus hylätään.
Eilen illalla saamani ns. pikapöytäkirjan mukaan §21 päätettiin päätösehdotuken mukaisesti, eli oikaisuvaatimus hylättiin. Lopullinen tarkastettu pöytäkirja on nähtävissä Vantaan kaupungin sivuilla esityslista- ja pöytäkirjakirjastosta, jonne se ladataan perjantaipäivän aikana.

Nyt on helpottunut olo ja voimme taas keskittyä olennaisiin asioihin, kuten talon koron päättämiseen.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että on yksi vaikeus taas voitettu. Vaikeuksien kautta voittoon :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset monista kommenteita mm. Kirsikka, Helmikumpu ja Taru. Viestinne on luettu, muttei tällä kertaa julkaistu.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!