sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Keittiöpöytä hankittu!

Välillä tämä projekti kyllä tuntuu etenevän mielenkiintoisesti. Ostimme nimittäin jo keittiöpöydän vaikkei talosta vielä ole monttua enempää tietoa.

No, olihan se ostoslistalla ja budjetissa joka tapauksessa. Satuttiin nyt alennusmyynneistä semmoinen sopiva löytämään kohtuulliseen hintaan, joten mikäs siinä. Pöydän normaalihinta oli 759 euroa ja 30 prosentin alennuksella hinta oli nyt 530 euroa. Kun lisäksi saimme sovittua, että pöytä toimitetaan vasta 10 kuukauden kuluttua, jolloin toivottavasti pääsemme muuttamaan uuten kotiin, mikään ei kauppoja enää estänyt.

Meille tulee siis Iskun Airisto-mallin kierrätystiikistä tehty keittiöpöytä.
Harmi, kun tästä Iskun verkkosivuilta haetusta kuvasta ei näe
pöydän pintaa tarkemmin. Se oli nimittäin juuri se yksityiskohta,
epätasainen ja kuluneen näköinen pinta, joka sai meidät ihastumaan
juuri tähän pöytään.

Iskun kotisivujen mukaan: "Tiikki on materiaalina kovapuutakin kestävämpi, sillä tiikin luonnollinen tiikkiöljy estää veden kuluttavaa vaikutusta. Aurinko vaalentaa puun alkuperäisen värin hopeanharmaaksi, mutta mikäli haluaa säilyttää tämän rusehtavan värin, tulee kalusteet käsitellä puuöljyllä."

Pöytää siis odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Tilasin saman pöydän Iskusta, hain paketin eilen. Ja pettymys oli suuri. Liikkeessä näkemäni kauniin harmaanruskea pöytä olikin oranssi! Se oli valmistajan toimesta pintakäsitelty herra ties millä, ehkä öljyllä? Soitin liikkeeseen ja saan syyskuussa uuden pöydän, toivon mukaan käsittelemättömän. Tiedän kyllä että pöytä täytyy jollain käsitellä käyttöön otettaessa, mutta aion itse tehdä sen vahalla jotta vältyn oranssin sävyltä...

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä tuo kaunis harmaanruska sävy on se mihin minäkin ihastuin. Täytyy olla tarkkana. Jos viitsit, niin kerro sitten myöhemmin, millä ainella päädyit käsittelemään pöydän ja mikä lopputulos oli. Itse haluaisin säilyttää tuo nykyisen sävyn - ei ainakaan oranssia!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!