lauantai 13. maaliskuuta 2010

Mistä luotettava vastaava mestari?

Tarvitsemme vastaavaa mestaria talonrakennusprojektiimme omia puoliamme pitämään. Mistä löytäisimme tämmöisen hyvän ja luotettavan henkilön?

Rakennamme talomme Jämerän siporex-harkoista ja olisi hyvä, jos kyseisellä henkilöllä olisi kokemusta kyseisestä materiaalista tai vähintään kivitalorakentamisesta. Rakennuspaikkakunta on Vantaa ja työt alkavat huhti-toukokuussa.

Meillä ei omia kontakteja tämmöiseen löydy. Voitko vinkata ja/tai suositella jotakuta?

4 kommenttia:

 1. Me löysimme omamme erään arkkitehtiehdokkaan vinkin perusteella. Hän on kyllä erittäin ammattitaitoisen oloinen, mutta nyt tosin tuntuu että olisihan sitä voinut muutaman muunkin haastatella.

  Näistä löytyy ainakin mahdollisia ehdokkaita:

  http://www.antura.fi/
  http://www.rkl.fi/

  Sitten vaan referenssejä kysymään ja edellisiä asukkaita haastattelemaan.

  t:Harri

  VastaaPoista
 2. Kiitokset Harri hyvistä linkkivinkeistä!

  Laitoin vielä eilen illalla menemään sähköpostia kymmenelle "ehdokkaalle". Kahdelta on jo tullut vastaus: yhdella on kevät/kesä jo täynnä ja toinen ei tee meidän tarvitsemia hommia enää... Toivottavasti "se oikea" luotettava ja osaava henkilö löytyy meille jäljellä olevan kahdeksan kandidaatin joukosta!

  VastaaPoista
 3. Me olemme huomanneet että vielä tärkeämpää kuin hyvän vastaavan mestarin löytyminen on hyvien työmiesten löytyminen. Tietysti jos vastaavalla on hyvät työmiehet (kontaktit), niin hommahan hoituu niinkin :).

  Meillä oli tosi hankala löytää mestaria, mutta nykyinen on ihan ok. Ei mikään kallis ja käy usein työmaalla. kaikki virheet on tosin huomanneet joko me itse tai työmiehet...

  tsemppiä vastaavan mestarin hakuun!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä vastaavan metsästykseen. Meilläkin se oli haastavaa, talokaupat oli jo tehtynä ja rakennuslupaa oltiin jättämässä, mutta vastaava puuttui.

  Kuten T kirjoitti, meilläkin tärkeämpää on ollut se, että on hyvät työmiehet, sillä kaikkeen vastaavakaan ei huomaa puuttua, jos ei tarpeeksi usein työmaalla pyörähdä.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!