keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Mistä blogit löytyvät?

Asensin tasan kolme vuorokautta sitten laskurin blogini alalaitaan - huomaamattomasti ja ihan vaan itseäni varten. Halusin tietää lukeeko kukaan blogiani paisti minä itse ja pari-kolme aktiivista kommentoijaa (kiitos Harri ja Hilduska).

Yllätyin suuresti, kun luku tänään oli melkein 300. Siis kolmessa vuorokaudessa. Mitä kautta lukijat löytävät sivuilleni?

Tein töissäni listaa matkablogeista. Niitä en todellakaan löytänyt edes kiviä kääntämällä. Yritin mm. etsiä googlaamalla ja selaamalla blogilista.fi:tä, mutta ei.

Ihmettelen... ja olen kiitollinen :)

7 kommenttia:

 1. Löysin muuten tänään yhden uuden talonrakentamisprojektiblogin: http://puistolanrinne.blogspot.com/ Blogi on projektipäiväkirja omakotitalon rakentamisesta Pirkkalaan. Täällä projekti on vielä hyvin varhaisessa vaiheessa ja jään mielenkiinnolla odottamaan projektin etenemistä. Tervetuloa mukaan talonrakentajien blogiseuraan!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia blogimme mainostamisesta! :)

  Olemme tosiaan vielä alkumetreillä projektissa ja tällä tietoa talo valmistunee vasta syksyllä 2011, mutta sitä odotellessa on mukava seurata näitä muiden "kohtalotovereiden" blogeja.

  VastaaPoista
 3. Kun löytää yhden blogin aiheesta löytää toisen ja kolmannen...
  Eli ihan vaan toisten blogien linkeistä löysin tänne.

  VastaaPoista
 4. Myös minä löysin tänne toisen blogin kautta. Rakennamme unelmiemme kotia ja muiden rakentajien ajatuksia ja edistymistä on mukava seurata. Voimia teille projektiin! MK

  VastaaPoista
 5. Koti Lahelaan blogin kautta muistaakseni tänne päädyin pari viikkoa sitten. Oma rakennusblogi ollut pystyssä elokuusta lähtien ja melkein 4000 kävijää on laskurissa. Kävijäseurantaan ja laskentaan mielestäni paras palvelu on Statcounter.com. Ilmainen laskuri, ja näkee 500 viimeisintä sivunlatausta mistä päin on tullut ja minkä linkin kautta on sivulle päätynyt. Ihan hauska esim. katsoa mitkä Google haut johtavat omaan blogiin. Lisäksi näkee kävijästatistiikka pidemmältäkin ajalta. Olen käyttänyt paljon ja suosittelen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille kommenteista. Kyllä tämä blogimaailma on ihmeelinen ja kiehtova :)

  VastaaPoista
 7. eksyin blogiisi googlen hakusanoilla viljelylaatikon teko. Joten lukijat tulevat varmaan kuka mitenkin. Mukavaa luettavaa ja kivoja linkkivinkkejä olet kasannut.
  Tsemppiä projektiin!
  -z-

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!