lauantai 25. helmikuuta 2012

Kristallia vessaan? Kyllä toki!

Alakerran pikkuvessa, ns. vierasvessa, on ollut vailla kattolamppua jo tovin. Valaistuksena on toiminut hyvin katon rajasta tuleva epäsuora valo, mutta se tyylikkäämpi ja näkyvämpi valaisin on puuttunut.

Jostakin olisi saanut ajatuksen siitä, että kristallikruunu tai vastaava riippuvalaisin sopisi kuin nyrkki silmään vierasvessaan. Tyyli sopisi punaiseen seinään, kulhonmuotoiseen pesualtaaseen, puukuvioiseen laminaattitasoon ja peilin rosoiseen kehykseen. Vessavalaisimeen en kuitenkaan ollut valmis satsaamaan monta sataa euroa, enkä ollut löytänyt hintahaitariin sopivaa, mielekästä ehdokasta puolen vuoden etsinnöistä huolimatta.

Viime lauantaina sen kuitenkin löysin Espoon Muuralan K-Raudasta. Alkujaan hinta oli ollut peräti 200 euroa (selkeästi yli budjetin), mutta uusi, alennettu hinta oli tasan 100 euroa. "Kipukynnyksellä, mutta menkööt", ajattelin ja kannoin kristallivalaisimen kassalle.

Eikö olekin hieno?
 

Ps. Huomaatko, miten kivasti valaisimen "kristallit" peilaavat valoa kattoon ja seinille? I like :)

8 kommenttia:

 1. Ei taida olla kristallia vaan hiottua lasia.
  Jos lasista näkyy "sateenkaaren värit" niin silloin se on kylläkin kristallia

  VastaaPoista
 2. Tarkkavaista, anonyymi! Olet toki oikeassa, hiottua lasia tuo on. Kristalli vaan kuulostaa niin paljon paremmalta ja hyvältä tuo ainakin omasta mielestäni näyttääkin - oli sitten hiottua lasia tai kristallia.

  VastaaPoista
 3. Hienon löydön olet tehnyt. Sopii tilaan kuin piste iin päälle.

  VastaaPoista
 4. Ajatus "ristalliruunusta" veskissä on musta alkujaankin jotenkin ennakkoluulottoman humoristinen. Ja huumoriahan sisustamisessa harvoin on liikaa. Lisäksi lopputulos näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marjo osuvasta kommentista! Huumoria tässä kyllä tavallaan on haettukin :D

  VastaaPoista
 6. Enpä ole ennemmin ajatellut, että voi sen kristallikruunun laittaa vessaankin. Hyvältähän tuo näyttää. Ja meillä on ajateltu sinne vain spotteja...

  VastaaPoista
 7. Catherine: Sanopa muuta. Ei sitä heti ensimmäisenä tule ajatelleeksi, että kristallikruunu sopii vessaan. Mutta näin meillä ja hyvinhän se tuohon kokonaisuuteen istuu :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!