keskiviikko 24. elokuuta 2011

Huomenna multaa ja parvekevalua

Ollaan vihdoin päästy siihen pisteeseen, että pihallemme kärrätään huomenna multaa. Kohta pääsemme siis kylvömään nurmikkoa!

Päivän aikana pihamaata on valmisteltu multakuljetusta varten. Kakkosautopaikan kivituhkapetiä on laajennettu siten, että se nyt ulottuu myös kulman taakse. Kulman takana on terassiovi, jonka eteen on tarkoitus perustaa keittiön yrttipenkit. Penkkien alle ja ympärille ei tule multaa eikä nurmikkoa. Nurmikko olisi vain vaikea pitää siistinä penkkien kapeissa väleissä.

Kakkosautopaikka näkyy kuvan oikeassa laidassa.
Keittiön puutarhapenkit tulevat kulman taakse, kaivurista oikealle.
Astuessaan ruokailutilan ovesta ulos yrttipenkit ovat heti käden ulottuvilla.
Tuosta alkaa sitten kukkapenkit ja nurmikko...
Myös ajoväylä appivanhempien autotallille on laitettu kuntoon. Ajoväylän alusta on tehty kivituhkasta ja talojemme väliin tulee nurmikkomultaa.

Etualalla näkyy kivituhkasta tehty ajoväylä appivanhempien autotallille. Multaa tuodaan huomenna ajoväylän ja tukimuurin väliin.
Tielle vievä ajoliuska tuntuu tässä vaiheessa ruhtinaallisen leveältä, kun kivituhkaa on levitelty koko leveydeltä. Liuskan molemmin puolin tulee mukulakivireunukset, joka varmaan kaventaa ilmettä jonkun verran.

Leveä on ajoliuska tielle. Onhan tuo jyrkkä edelleen siitä huolimatta, että ajoliuskaa on saatu loivennettua merkittävästi. Oikealla ylhäällä näkyy huomista parvekevalua varten nikkaroidut tukilaudat.
Parvekevalu on tilattu huomisaamuksi. Kyseessä on siis parvekkeen loppuvalu siltä osin, kun parveke ei ole rakennuskiellossa. Rakennuskiellossa oleva osa on autokatoksen yläpuolella oleva osa. Saunan yläpuolella oleva osa on rakennuskelpoinen.

Valuvalmisteluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!