tiistai 23. elokuuta 2011

Kymmenen kysymystä ja vastausta

Sain mukavan yllätyksen tänään aamulla, kun Musta peltikatto -blogin Riitta oli jättänyt minulle viestin omaan blogiinsa. Kyseinen "tunnustus" on blogini toinen. Ensimmäisestä tunnustuksesta en ole vielä kirjoittanutkaan vaikka olisi pitänyt. Pitääpä siis ryhdistäytyä. Kiitokset Riitta hauskasta tehtävästä :)


Tunnustuksen saaneen kuuluu
  • kiittää ihmistä, jolta sai tunnustuksen
  • tehdä tunnustukseen liittyen postaus
  • vastata alla oleviin kysymyksiin ja
  • jakaa tunnustus eteenpäin kymmenelle ihanalle blogille ja tiedottaa heitä asiasta.
1. Suosikkiväri?

Ehdottomasti ruskea! Hyvinä kakkosina tulevat murretut harmaat ja valkoiset sekä aina niin tyylikäs musta. Korostusväreinä käytän usein sammalen tai pistaasin vihreää. Myös tumma viininpunainen sopii hyvin kokonaisuuteen. Tarkkaavainen huomaa, että näitä värejä on myös viljelty mukavana kompottina talossamme.

2. Suosikkieläin?

Dessi-koira. Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä ja tätä sanontaa tuen täysin rinnoin. Omaa koiraa ei (toistaiseksi - vinkki, vinkki miehelle) ole, mutta saan lainakoiran hoitoon äidiltäni , kun koirakaipuu on ylitsepääsemätön. Australianpaimenkoira Dessi on aina mukanamme, kun suuntaamme mökille. Dessin ollessa meillä hoidossa se on kuin oma koira.

Dessi
3. Suosikkinumero?

23. Olen syntynyt 23. päivä ja pelannut salibandyä numerolla 23. Mikäli lottoan (mitä teen harvoin) numero 23 on aina ruksattu.

4. Suosikki alkoholiton juoma?

Vissyvesi. Novelle on kaupan kivennäisvesistä mieluisin.

5. Facebook vai Twitter?

Facebook - ehdottomasti. Twitter-tilin olen vuosina 1 ja 2 perustanut, mutta se on jäänyt kokonaan käyttämättä.

6. Intohimosi?

Jaa-a, vaikea kysymys. On niin monta rautaa tulessa ja kaikki tuntuvat tavalla tai toisella tärkeältä. Oman kodin rakentaminen on tietysti ollut suuri intohimo viimeiset 1,5 vuotta ja nyt sisustaminen. Ruoanlaitto on intohimo ja tämä on otettu huomioon keittiömme suunnittelussa ja sisustamisessa. Ensi vuonna uskon, että puutarhasta tulee suuri intohimo, kun pääsen laittamaan sitä. Tänä syksynä istutetaan enään nurmikko ja ensi keväänä on kukkien ja pensaiden vuoro. Myös työni viestinnän parissa on minulle tärkeä intohimo. Sorrun liian usein tekemään liikaa töitä.

7. Saada vai antaa lahja?

Antaa - ehdottomasti. Tykkään miettiä tarkkaan, minkälaisen lahjan kullekin annan, ja tykkään paketoida ne oikein nätisti ja tuunata omat kortit. Lahjan antamisessa lahjapaketin ulkonäkö on vähintään yhtä tärkeä kuin paketin sisältö.

8. Suosikkikuvio?

Pelkistetty yksivärinen väripinta on kauniimpi kuin mikään kuvio. Nyt syksyllä inspiroivat syksyiset kuosit ja olen tykästynyt erityisesti Finlaysonin Sato-kuosiin. Ruokapöytäämme varten olen hankkinut kyseisen pöytäliinan.
Kuva: Finlayson
9. Suosikkiviikonpäivä?

Lauantai. Lauantaisin saa nukkua pidempään (eli meillä ei ole lapsia), syödä aamupalan rauhassa ja tehdä loppupäivän, mitä ikinä haluaa. Parasta lauantaissa on se, että myös seuraava päivä on vapaa. Voi siis valvoa pidempää tai nauttia lasin hyvää punkkua, jos tekee mieli.

10. Suosikkikukka

Jos joutuisin valitsemaan yhden, valitsisin tulppaanin. Tulppaani on kaunis niin maljakossa kuin puutarhassakin. Ruususta pidän maljakossa, mutta puutarhaani sitä en halua. Myös gerbera on iloisine väreineen yksi lempikukistani.

--
Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraavalle blogille: Villa Minimalista

Villa Minimalista on ruotsinkielinen blogi Jämerä-kivitalon rakentamisesta Pohjanmaalla. Ruotsinkielisiä blogeja on harvakseltaan ja olen mielenkiinnolla seurannut toisen Jämerä-talon vaiheita.

(Tunnustus pitäisi jakaa kymmenelle blogille, mutta päätin oma-aloitteisesti raapustaa nollan tuosta lopusta pois. Toivottavasti kukaan ei pahastu.)

1 kommentti:

  1. Oi wow, kiitos kovasti tunnustuksesta! :)
    Jatkan juttua oman blogini puolella...

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!