torstai 7. heinäkuuta 2011

Talo paketissa, kaksi miestä sisällä ja kuusi ulkona

Rappaustyö aloitettiin eilen. Telineet pystytettiin jo edellisellä viikolla. Verkot, laastit ja aineet olivat saapuneet tontille jo aiemmin. Nyt ulkona on neljä karskin näköistä nuorta virolaista miestä, jotka tekevät pitkää urakkapäivää, että pääsisivät sitten kotiin lomailemaan.

Tällä puolella taloa smyygit oat jo puunattu. Neljäs kaveri on talon toisella puolella smyygien kimpussa.
Kahdeksassa päivässä talomme ulkopinta pitäisi olla valmis sokkelista kattorajaan. Rappauksesta vastaa Inducell Oy.

Myös parvekkeen päällinen on saatu mukavasti eteenpäin siltä osin, kun se on saunan päällä. Autokatoksen päällä oleva osa on edelleen rakennuskiellossa, eli siihen ei saa koskea - valitettavasti.

Betonivalua tasoitellessa.
Talon sisällä puolestaan puuhailee kaksi sähkömiestä tykin hdmi-kaapelin parissa. Ei ole muuten kovin helppohomma heillekään saada kaapeli läpi, kun matkalla on yksi ylimääräinen rasia.

Muuttolaatikoita on enään purkamatta 14 kpl alkuperäisestä 80 laatikosta. Tuntuu siltä, että olemme voiton puolelle laatikoidenkin suhteen. Aiomme tilata laatikoiden noudon huomiseksi, eli tänään illalla täytyy puistaa noi loput 14 laatikkoa tyhjäksi.

Nyt me lähdemme Jämerälle palaveeraamaan aukiolevista asioista. Toivottavasti tulemme sielä pois hyvin mielin!

1 kommentti:

  1. Voi miten valmista teillä kaikki on!! Meillä vasta pohjien tekoa aloitetaan... Ehkä sitten jo vuoden päästä meilläkin tuskaillaan purkamattomien muuttolaatikoiden kanssa. :))

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!