tiistai 5. huhtikuuta 2011

Ei kuvia. Eikä edistystä.

Lomaa siivitti huonot uutiset rakennustyömaalta. Keittiön kanssa on ongelmia ja saimme siihen liittyen ikävää sähköpostia viime viikon perjantaina. Lapin huono sää perjantaina ja lauantaina painoi mieltä muuta kuin sääolosuhteiden puolesta. (Kerron tästä enemmän kunhan ensin saan asiaa selvitettyä Jämerän ja Keittiömaailman kanssa.)

Toinen ikävä yllätys tuli, kun kävimme mieheni kanssa eilen illalla raksalla katsomassa, mitä kaikkea oli saatu tehtyä työmaalla lomamme aikana. No ei yhtikäs yhtään mitään.

Tai olihan kipsilevyt saatu paikoilleen alalaskuihin, mutta seiniä ei ollut tasoitettu - ei edes aloitettu. Tänään selvisi, että urakoitsija ei ollut saanut työvoimaa raksalle vaikka hänelle näin oli luvattu. Sinänsä ymmärrettävää, mutta harmitti kyllä ihan vietävästi eilen illalla.

Kaiken kukkuraksi kosteudenhallintakone oli jälleen kerran päästänyt kondenssivedet lattialle. Paitsi se että betonilattia oli tältä osalta litimärkä, vesi oli myös päässyt kaakeleihin ja kaakeleiden saumausaineisiin. Kaakelit kosteuden varmasti kestävät, mutta alimmat saumausainesäkit olivat kovettuneet ja ovat käyttökelvottomat.

Neljäs huono juttu oli se, että eteisen komerosyvennyksen lippa, johon komeron liukuovet on tarkoitus kiinnittää, oli tehty 10 cm sijasta peräti 35-40 cm korkeaksi. Näin ollen tuohon kohtaan tulisi pygmin kokoinen kaappi - not good. Kaverit saavat sen purkaa ja tehdä uudestaan...

Raksakäynnin jälkeen yhdistettynä ongelmiin keittiön kanssa harmitti niin paljon, etten pystynyt päivittämään blogia illalla, kuten oli tarkoitus. En myöskään jaksanut ottaa yhtään kuvaa raksalta vaikka kamera oli kourassa mukana koko ajan - siksi tässä postauksessa ei ole yhtään kuvaa.

Parempia aikoja odotellessa.

6 kommenttia:

 1. Höh. Toivottavasti asiat selviävät! Tsemmppiä vaan! Sillä välin voi lohduttautua sillä että asiat on kuitenkin paremmin kuin täällä: http://villapainajainen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kiitos Harri lohdusta! Esimerkkiisi nähden meillähän on ihan hyvin asiat. Käsittämätöntä touhua!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, ärsyttävää. Toivottavasti asiat tosiaan ratkavat parhain päin. Me ollaan tähän asti päästy tosi pienillä säädöillä, saas nähdä päästäänkö loppuun asti. Milloin teidän onkaan tarkoitus muuttaa? Me muutetaan juhannuksen jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Näillä näkymin pääsemme muuttamaan toukokuun lopussa viimeistään kesäkuun alussa :)

  VastaaPoista
 5. Teillähän on muutto todella lähellä, meillä vasta oma projekti alkaa tuolloin (nyt lupahakemus sisällä).

  Mielenkiinnosta kysyn miten sen teidän luvasta tehdyn valituksen kanssa kävi, eikö valitus viety hallinto-oikeuteen saakka? Onko asia jo ratkennut?

  Meillä myös naapuri valittanut ja pelolla odotan mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 6. Hei anonyymi!

  Ei siinä vielä mitenkään ole käynyt eli odotamme vielä hallinto-oikeuden päätöstä asiassa. Rakennustyöt on pysäytetty autokatoksen ja sen yläpuolella olevan parvekkeen osalta. Nämä viimeiställen sitten myöhemmin, kun hallinto-oikeus on antanut ratkaisunsa, joka toivottavasti puoltaa meitä.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!