keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pygmin kokoinen kaappi korjataan

Kirjoitin tuohtuneena maanantain tunnelmista. Tänään kävin tontilla ja valokuvasin myös tuon "pygmin kokoisen kaapin". Tässä se vika on:

Eteisen komerosyvennys.
Ylälippa, johon liukuovi pitäisi kiinnittää, on niin iso, että liukuoven korkeudeksi tulisi vain reilu kaksi metriä. Toinen virhe on se, että kotelon piti jäädä kaapiin sisälle liukuoven taakse, eikä tällä tavalla samassa tasossa seinän kanssa. (Hmm... Osasinko nyt yhtään selittää sillä tavalla, että joku ymmärtäisi tästä mitään?...)

Kotelosta ruuvattiin yksi kipsilevy irti, ja näkymä vahvisti ennakkoluuloni. Yli puolet kotelosta on ilmaa! Huomaa putket kotelon oikeassa laidassa - loput on tyhjää hukkatilaa.

Sain kavereille selitettyä vielä kerran, miten haluan tuon kotelo tehtyä, ja piirsin kohdan myös paperille. Eli lipan alaraja korkeammalle, samalle tasolle ulko-oven yläpalkin alapinnan kanssa. Joo, se ei ole kuin 15 senttimetriä korkeammalla, mutta ulkonäöllisesti se on iso juttu. Kyllä, haluan, että kotelo jää komeron sisälle siitä huolimatta, että tuohon eteen mahtuisi vain pienet hyllyköt. Se on ihan ok.

Uskon, että pääsimme yhteisymmärykseen, kolme virolaista puuseppää ja minä. Kyllä komerosta vielä hieno tulee :)

1 kommentti:

  1. Aika isot pygmit sulla :-) mutta hyvä jos homma selviää!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!