maanantai 11. huhtikuuta 2011

Aurinkoa raksalla - maalausta, koolausta, liukuovia

Aurinkoinen viikonloppu on siivittänyt työtä myös raksalla. Viikonlopun aikana satiin kaikki kaikki katot ruiskumaalattua ja miltei kaikki seinät tasoitettua. Toki eteinen on vielä tekemättä kokonaan, mutta jostainhan on aloitettava.

Ilmeisesti maalarit olisivat aloittamassa seinien maalaamisen jo alkuviikosta, joten lupasin käydä heidän kanssa maanantaina läpi, mitkä sävyt tulevat mihin seinään. Valitsemistamme värisävyistä olen kertonut blogissani aiemmin täällä.

Myös timpurit ovat ollet ahkeria koko viikonlopun. Liukuovikomeroiden "lipat", joihin liukuovien yläkisko kiinnitetään, ovat tehty. Tuo pygmin kokoinen kaappi tehtiin jo lauantaina uudestaan. Yläkerran makuuhuoneen lippa jouduttiin myös tekemään uudestaan huonon kommunikaation takia. Lippa oli tehty aivan liian syvällä komeroon siten, etti kaappiin olisi mahtunut henkareita lainkaan. Hyvin asialllisesti kaverit kuitenkin suhtautuivat pyyntöihimme ja jätimme heille kylmät oluet (kaikki, mitä jääkaapista löytyi) pienen kiitoslapun kera.

Kuvia viikonlopun aikaansaannoksista seuraa huomenna!

Liukuovicenterin asentaja käy tänään raksalla tarkistusmittaamassa komerosyvennykset. Päätimme ottaa kaapistot liukuovineen heidän kautta.


Hankin aikoinaan ensimmäiseen omistusasuntooni Kirenan mittatilatun komeron ja liukuovet ja olin tuolloin erittäin tyytväinen sekä saamaani palveluun että tuotteiden laatuun. Palvelu Liukuovicenterin Muuralan myymälässä on ollut todella ystävällistä ja asiantuntevaa - toivotaan, että myös tuotteet lunastavat odotukset.

Kilpailutin kaapiston ja liukuovet Inarian kanssa. Kirenan liukuovet maksavat meille noin 3 500 euroa asennuksineen. Inarian hinta oli tuhat euro enemmän ja tarjouksena ilmainen asennus kaupan päälle. Paitsi että Inarian hinta oli kalliimpi myös palvelu oli epäystävällisempää, joten hankintapäätös oli loppumetreillä helppo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!