sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Uusi valaisinehdokas

Loppuviikkoa on siivittänyt uutiset Japanista, jossa osa perheestäni asuu, sekä perjantaista sunnuntaihin kestänyt mediavalmennus nuorille partiolaisille.

Ennen perjantain tapahtumia olohuoneen korkean tilan valaisimen metsästästys kuitenkin jatkui. Kävin viikon aikana läpi Helsingin Fredrikinkadun sisustus- ja valaisinliikkeet ja bongasin italialaisen valaisinsuunnittelijan Marco Zottan Bilumenille suunnitteleman valaisimen. Astrislim -valaisin on erittäin modernin näköinen, mutta sen krominen pinta ilmaisee mielestäni jotain retroakin.

Astrislim-valaisin.

Ensimmäisellä silmäyksellä valaisin ei kovasti hetkauttanut ja kerkesinkin jo lähteä liikkeestä, ennnenkuin muistikuva valaisimesta palasi meileen. Jotain siinä on, koska tuo muistikuva ei ole jättänyt rauhaan.Valaisimen hinta on 800 euroa, mikä on neljä kertaa enemmän kuin ykkösvalintamme Habitatin Lille-valaisin. Aika kallista, mutta kuitenkin yli 300 euroa edullisempi kuin toinen miellyttävä valaisinmahdollisuus: Valaisin Grönlundin Elysee-valaisin.

Elysee-valaisin.

Astrislim-valaisin on myös saatavissa italialaisen designverkkokaupan kautta hintaan 517 euro, mutten tiedä voiko tuohon luottaa...

Onko sinulla kokemuksia valaisimen tai muun sisustustuotteen ostamisesta ulkomaisen verkkokaupan kautta?

4 kommenttia:

 1. Istumme Aarnion puppyja ja Tuplakuplan hollantilaisen nettikaupan kautta. Ei mitään ongelmia. Tulivat nopeasti ja hintahan siinä ratkaisi. Muutenkin on tullut vuosien varrella ostettua kaikenlaista netistä ulkomailtaa kuten hifiä, huonekaluja, autonosia jne. Koskaan ei mitään ongelmia. Palautuksetkin ovat menneet aivan asiallisesti. Lisäksi jos maksaa luottokortilla, ongelmatilnteessa yhtiö vastaa. Ihan epämäräisiä firmoja ei tietenkään kannta käyttää. Itse ostaisin.

  VastaaPoista
 2. Oletko katsonut blogissamme mainostavan Palorannan valikoimia / hintoja?

  http://www.paloranta.org/category/67/kattovalaisimet

  VastaaPoista
 3. Kiitos Harri linkistä - täytyy käydä kurkkaamassa ajalla...

  Tt: kiitokset rohkaisusta - ehkä uskallankin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Tilasin reilu vuosi sitten Ruotsista Swedesen Lamino tuolin ja rahin. Hinta tälle setille kotikaupunkimme huonekalukaupassa oli yli 2000 eur, Ruotsista kotiovelle tilattuna maksoi 1100 eur. Toimitusaika oli useita kuukausia, mutta näin se olisi ollut Suomessakin. Yhteydenpito yritykseen toimi hienosti - kyllä siis kannatti!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!