keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Habitat Lille -kattokruunu

Uusimmassa Divaani-lehdestä löytyi mielenkiintoinen kattovalaisin tai oikeastaan kattokruunu. Kyseinen kattokruunu on samalla omaperäinen ja tyylikäs. Ehkä tästä löytyi meille sopiva vaihtoehto.


En löytänyt kuvaa netistä, enkä myöskään muita lisätietoja valaisimesta. Lehden mukaan valaisinta myy Stockmann, tilausvalikoimasta. Pitää siis vielä selvittää valaisimen tekniset yksityiskohdat kuten vaijerin pituus.

Ja tietenkin kysyä mieheltä, mitä mieltä hän on siitä. Pelkään pahoin, että valaisin on liian erikoinen hänen makuunsa... Toisaalta ainakin hinta (200 euroa) olisi kohdallaan verrattuna esim. designvalaisimiin, jotka maksavat useita satoja euroa tai jopa enemmän.

- -
Päivitys 7.11.2010:
Habitatin verkkosivut löytyy täältä: http://www.habitat.co.uk/    
Kannattaa käydä tutustumassa - paljon ihania sisustusjuttuja!
Ja mieskin hyväksyi valaisimen, eli nyt vaan vaijerin pituutta selvittelemään :)
- -

2 kommenttia:

  1. Hei minä tykkään tästä kanssa! Tällä hetkellä meillä on olohuoneessa aika outo lamppu hässäkkä tai moderni kattokruunu kohteliaammin sanottuna. Tämä olisi selkälinjaisempi ja ajattomampi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, olen ehdottomasti samaa mieltä. Ko. kattokruunun vaijerin pituus on tosin vain 120 cm, mikä on meidän korkeaan tilaan ihan liian lyhyt (tarvitaan väh. 300 cm). Koska valaisin kuitenkin on sen verran edullinen aion tarkistaa miten siihen saisi (jos lainkaan onnistuu) piuhan vaihdettua. Lisätietoja lampusta löytyy mutten osoitteesta: http://www.habitat.co.uk/fcp/product/browse/Chandelier/965406

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!