keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Pientä edistystä

Helteiden helliessä olemme hyvällä omatunnolla lomailleet mökillä Savossa. Huomenna suuntaamme takaisin etelään ja tiedossa on pari tiivistä talonrakentamisen edistämispäivää ennen paluuta mökille viimeistä lomaviikkoa viettämään.

Vakuusmaksun turvin olemme päässeet edistämään projektia pienin askelin. Talon nurkat ja korkeus merkitään jo huomenna aamupäivällä, ja puut kaadetaan heti ensi viikon alussa. LVI-, sähkö- ja rakennesuunnitelmat ovat leimaa vaille valmiit. Maanantaina tavataan kaupungin edustaja katukatselmusta varten, jonka jälkeen hoidetaan tarvittavat kadunkaivuuluvat kuntoon, jotta saadan sähkö- ja telepiuhat sitten aikanaan kaivettua tien yli tontillemme.

Rakennusvalvonnan seuraava jaoskokous on vasta 17. elokuuta, joten olemme sopineet Jämerän kanssa, että heidän urakka voi alkaa siitä seuraavalla viikolla, viikko 34. Oletuksemme siis on, että oikaisuvaatimus hylätään ja rakennuslupamme astuu uudelleen voimaan, koska rakennuksemme on täysin kaavamääräyksien mukainen eikä "virallista" syytä oikaisuvaatimukseen ole. Yritämme toki myös olla yhteydessä naapuriin ja sopia asia omin keinoin, ettei tarvitsisi odottaa oikaisuvaatimuksen käsittelyä seuraavaan jaoskokoukseen. Ennen viikkoa 34 on kuitenkin saatava paalut ja sorapeti valmiiksi. Maanantaina maaurakoitsijakin palaa lomiltaan, ja silloin hänen kanssaan on sovittava tarkasta aikataulusta ja työvaiheiden järjestyksestä. Esim. putkia emme voi laittaa vakuusmaksua vastaan, vaan niiden osalta on odotettava kokousta 17. elokuuta.

Lisää päivityksiä tulossa loppuviikosta, kun olemme ehtineet käydä tontilla katsomassa puisia nurkkamerkintöjä! Kyllä tämä tästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!