perjantai 11. kesäkuuta 2010

Lisää poreammeasiaa

Kiitos vinkistä. Kävin Poreamme.fi -verkkosivuilla ja löysin kuin löysinkin kaksi sopivaa mallia, joista pyysin hintatarjoukset. Aiemmin viikolla olin jo saanut tarjouksen Novitekin vastaavan kokoisesta Palma-poreammeesta. Jäämme siis odottamman vastausta siihen, missä hinnoissa kilpailevat tarjoukset liikkuvat.

Haasteena meillä on ylikerrän pesuhuoneen tila, joka ei ole kovin suuri. Pienen poreammeen lisäksi haluamme sinne mahtuvan erillisen suihkun, wc:n ja tietenkin pesualtaan allaskaappeineen. Siksi ammeen koko onkin kaiken A ja O.

Tässä mittakuva yläkerran pesuhuoneesta, niin näette haasteemme :)


Tällä hetkellä parhaimmalta vaihtoehdolta tuntuu Idea 15 -malli, jonka mitat ovat niinkin pienet kuin 150 x 90 x 64 cm. (Yllä olevaan kuvaan on piirretty juuri tuon kokoinen amme.) Lähtöhintakin on kohtuullinen 2 090 euroa, mutta katsotaan minkälaisen hintatarjouksen tästä saamme.

Kuva Poreamme.fi / Baltecon pdf-esitteestä.

Novitekin Palma-malliin verratuna tämä vaihtoehto ei sisällä niskatyynyä eikä led-valoa. Palma-mallissa oli myös aromaterapoiamahdollisuus. Novitekin hintatarjous Palma-mallista oli 1 940 euroa. Toisaalta hinta ilmeisesti ei sisällä hanaa. Ymmärtääkseni Baltecon Idea-mallissa oli perushana jo mukana. Palma-ammeen koko on 160 x 100 x 59 cm, eli strategisesta paikasta 10 cm leveämpi Idea-ammeeseen verrattuna.

Kolmas vaihtoehto on myös Poreamme.fi / Baltecon malli: Rhea 15 (kuva alla).
Myös Rhea 15 -malli on kooltaan kompakti (149 x 100 x 63 cm) ja sen lähtöhinta on 2 040 euroa. Hinta sisältää yhden led-valon ja hyvännäköisen Damixa Jupiter -hanan. Hintaan ei kuulu niskatyynyä eikä aromaterapoiamahdollisuutta.

Damixa Jupiter

Koska meille tosiaan tulee tuo erillinen suihku emme tarvitse emmekä halua ammeseen käsisuihkua. Pitää selvittää voiko sen jättää pois ja vaikuttaako se hintaan mitenkään.

4 kommenttia:

 1. Törmäsin muuten semmoiseen verkkokauppaan kuin www.netrauta.fi. Sieltä saa esim. kyseistä Rhea 15 -poreammeen hintaan 1 349 euro + 90 euron toimituskulu. Aika paljon halvempi...

  VastaaPoista
 2. Miksi ette halua käsisuihkua? Onko niin etä tuo suihkun käsisuihku yltää myös ammeeseen? Suihku meinaan ainakin helpottaa ammeen pesussa aikalailla...tai se on ainakin minulla yksi syy miksi ehdottomasti haluan käsisuihkun myös ammeseen.

  Me ei olla valittu ammetta. Tuntui että ne pikkuisen järkevämmän hintaiset ammeet oli aina jotenkin muovisia ja halpiksen oloisia (en muista merkkejä edes enää). Duravitin ammeet olivat kauniita, mutta aika hintavia...tosin ammeella ei ole kiiru kun ei varmaankaan saada kykpyhuonetta ihan tää kesänä valmiiksi :).

  VastaaPoista
 3. ja lisäksi vielä..jos innostut Duravitin ammeista niin saksasta niitä sai kyllä aika paljon halvemmalla, jos rohkenee netistä tilata.

  VastaaPoista
 4. Kirjoitin äsken piiitkän kommentin, mutta se katosi jonnekin bittiavaruuteen... Harmittaa.

  Olin kirjoittamassa, että tuo kommentti käsisuihkun tarpeellisuudesta siivotessa oli erittäin hyvä. En ollut tullut ajattelleeksi sitä puolta. Nyt vaikuttaa sitä paitsi siltä, että poreammeen hanapaketti sisältää automaattisti myös suihkun. Kai mä ajattelin, että jotain kustannuksia olisi tuostakin voinut säästää...

  Täytyy vielä käydä katsomassa Duravitin verkkosivut, mutta veikkaan, että ne jäävät meiltäkin hankkimatta tiukan rakennusbudjetin takia.

  Ei meilläkään ole talo valmistu tämän kesän aikana, mutta huomasimme LVI-suunnittelun aloittamisen yhteydessä, että esim. poreamme olisi hyvä tietää jo tässä vaiheessa. Esim. ammeeseen kiinnitettävän hanan vaihtoehtona on seinään kiinnitettävä hana, ja se tietenkin vaatii jotain LVI-suunnitelussa.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!