maanantai 25. tammikuuta 2010

Shoppaholic

Juuri Lontoon kauppakaduilta kotiutuneena jatkan talohankkeeseen liittyvää hintatarjousshoppailua vielä tämän viimeisen lomaviikon.

Tänään kävin Luja-kivitalolla keskustelemassa siitä, minkälaisen talon heiltä voisi saada. Päädyimme pyytämään tarjousta heidän tarjoamastaan Kivisydämestä. Mainosesitteen mukaan "Kivisydän on markkinoiden helpoin, vaivattomin ja nopein tapa rakentaa aito kivitalo". Talo rakennetaan suurvalmisbetonielementeistä, jonka ansiosta talon pystyttäminen on jopa neljä kertaa nopeampaa kuin harkkorakenteisen talon (2-5 vko vs. 2-4 kk). Lisäksi talo on rapattavissa vaikka heti. Sinänsä rappaamisaikataulu tai se, kuinka pian voimme muuttaa sisään, eivät välttämättä ole tärkeimpiä kriteerejä meille. Viimekädessä hinta ratkaisee, ikävä kyllä.

Iltapäivällä kerkesin myös käydä HTH-keittiössä Fredrikinkadulla pyytämässä hintatarjousta keittiön toteutuksesta.

Ensi torstaina on viimeinen taloprojektipäivä ennen uuden työn alkua. Silloin olen varannut pienen perheemme auton käyttööni ja tavoitteenani on sukkuloida pitkin pääkaupunkiseutua sekä Espoossa että Vantaalla. Ainakin yksi keittiökauppa lisää pitäisi tavata ja myös tarjous haluamastamme takasta on tarkoitus saada.

3 kommenttia:

  1. Nyt vasta huomasin että sulla on tällainen blogi. Aikamoinen projekti teillä edessä. Mutta varmasti palkitseva sitten kun on valmista. Ei muuta kuin tosi paljon onnea ja jaksamista matkaan! Seurailen täältä taustalta miten homma edistyy.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustamisesta Marjo! Tässä vaiheessa se on vielä helppoa, kun vaan juoksentelen lomallani ympäri pääkaupunkiseutua tarjouksia pyytämässä. Tiukat paikat tulevat eteen sitten vasta myöhemmin - varsinkin, kun asioita pitäisi saada hoidettua oman työn ohella.

    VastaaPoista
  3. HTH on yksi kalleimmista keittiötoimittajista, joten edullista tarjousta lienee turha odottaa.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!