torstai 19. heinäkuuta 2012

Take time and relax

Näin taannoin kukkakaupassa metallisen kyltin, jossa luki suurin piirtein "Take time and relax". Mielestäni se kuvasi hyvin tilannetta meidän pihalla. Kepillä varustettu kyltti on tarkoitus työntää maahan ja muistuttaa juuri tuosta: nyt on työt tehty ja on aika nauttia!

Annanpa siis kuvien puhua puolestaan:
Miksen ostanut kylttiä omaan käyttöön? Se jäi kauppaan tällä kertaa...

3 kommenttia:

  1. Juu, tuo on kyllä hyvä pointti, että pitäisi enempi osata nauttia aikaansaannoksistaan, sitä vartenhan näitä perennapenkkejä ja istutuksia tehdään, että niitä ihasteltaisiin ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, odotan kovasti, että joskus hamassa tulevaisuudessa pääsemme itse tähän vaiheeseen! Mikä on tuo violetti kukka, joka kukkii noin ihanasti penkissäsi? Sain tutulta yhden taimen, mutta uskon, että hänellä se kasvoi ihan villinä pihalla, tai ehkä se on karannut joltain lähipihalta. Aika paksu juuri sillä on myös. Onkohan se kova leviämään?

    VastaaPoista
  3. Violetillä tarkoittanet loistosalviaa. Se on kukkapenkissäni menestynyt melkeinpä parhaiten ja on todellakin näyttävän näköinen. Leviämisestä on tiedä, kun se on tuossa ollut vasta reilun kuukauden. Täytynee tarkistaa... Talvikestävyyden tulisi kuitenkin olla hyvä - olen yrittänyt valita kaikki perennat myös talvea ajatellen.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!