sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sneak peek puutarhaan

Päivitykset ovat jääneet vähiin, kun jokainen ilta kotiin tultuamme on kulunut pihalla puuhastellessa: kukkapenkkien tekoa, mullan kuskaamista, pensaiden ja kukkien istuttamista jne. jne. Vihdoin sisällä olemme olleet rättiväsyneitä eikä blogin päivittämisestä ole tullut mitään. Sitä paitsi on tuohon aikaan jo ollut liian pimeää valokuvausta varten...

Mutta tässä olohuoneen ikkunasta otettu sneak peek -kuva pihasta:


Kuten kuvasta näkyy saimme siirtonurmen asennettua perjantaina. Lauantai oli välipäivä, ja se vietettiin toiseksi nuorimman siskoni lakkiaisia järjestäessä. Tänään olen sitten siivonnut sisäänkulkenutta multaa sisätiloista. Nyt kun nurmi on paikoillaan, multaa ei toivottavasti enää kauheasti tulisi sisälle.

Lisää kuvia pihan yksityiskohdista pian!

5 kommenttia:

 1. Alkaa näyttämään tosi mageelta :) Tuliko laskettua kuinka paljon tyyriimmäksi siirtonurmi tuli versus itse kylvetty? Toki siirtonurmella etuna myös se että se on ns. heti valmista. Arvoa sillekin voi laskea.

  VastaaPoista
 2. Onhan siirtonurmi kallista. Menekki oli 145 m2, josta maksoimme 5 e/neliö. Hintaa nurmellemme tuli siis yhteensä 725 euroa.

  Siemenenmäärän tarvetta ja hintaa en ikävä kyllä tiedä, koska sitä vaihtoehtoa emme oikeastaan selvittäneet. Jos jollakin blogin lukijalla sattuu olemaan tarkempaa tietoa siitä, olisi kiva, jos jättäisit viestin tähän.

  Me halusimme nurmen, jonka saa kauniiksi ja käyttökelpoiseksi per heti - olemmehan jo asuneet talossamme viime kesästä alkaen ilman laitettua pihaa. Nyt pitää päästä nauttimaan! :)

  VastaaPoista
 3. Meille kylvettiin viime viikolla nurmikon siemenet ja vajaan 100 m2:n alueen siemenille tuli hintaa 35€. Nurmikostahan päästään tosin nauttimaan vasta loppukesästä/syksystä.

  VastaaPoista
 4. Eli hintaero on huima! Vaintoja, valintoja... kukin omalla tavallaan :)

  VastaaPoista
 5. Rautiasta ostin toissa syksynä nurmikonsiemeniä 300 neliölle, ja muistaakseni maksoi jotain 30-50 € (Ei muista enää tarkasti). Siemenet lähtivät kasvamaan kovaa vauhtia ja kuukautta myöhemmin olisi voinut jo alkaa leikkaamaan jos olisi halunnut. Päätin antaa kasvaa tuolloin pitkäksi niin juurtuu hyvin. Ja hyvähän tuosta tuli.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!