sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Terassin tuunausta

Aurinkoisen viikonlopun ja tulevan vapun kunniaksi laitettiin terassia kuntoon. Lauantaina otettiin kalusteet pois pressun alta ja pestiin ne painepesurilla. Sunnuntaina lortattiin öljyllä.

 
Pikku-sisko oli auttamassa laivakoiran tarkkaillessa laatua.

Hienoa jälkeä tuli - toivottavasti kalusteet ehtivät kuivata huomisiltaan mennessä, jolloin grilli kuumenee vappuaaton vieraille.

Mies puolestaan otti tehtäväkseen terassin harjaamisen ja öljyämisen. Puuöljyksi valitsimme Teknoksen Woodex Aquan, joka on vesiohenteinen ja valmiiksi sävytetty ruskeaksi.


Lopputulos on ainakin meikäläisen silmään oikein hieno!


Lähemmän tarkastelun jälkeen on selkeää, että yksi kerros sävytettyä puuöljyä ei riitä tasaisen pinnan saamiseksi. Toinen kerros saa odottaa vapun yli, koska muuten tanssilattia ei ehdi kuivata ajoissa.


Sipulikukatkin ovat nousemassa pihan ensimmäisestä ja toistaiseksi ainoasta penkistä: lumikelloa, krookuksia ja tulppaaneja. Ihania!

Huomaa myös taustalauta, jonka maalasin tänään samaisella sävytetyllä puuöljyllä.

Kevät on vihdoin täällä! Hauskaa vappua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua myös teille, olette sen ansainneet kovan ahkeroinnin jälkeen
  !
  Ihania kukkasia, laitpa kuvaa sitten noista tulppaaneistakin kunhan aukeavat!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eija vapputoivotuksista! Kukkakuvia lupaan laittaa :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi miten on sipulikukat iskussa.. Meillä ne oli viikko sitten vielä lumen peitossa nyt just ja just näkyy pienet alut.. :) Mukavaa Vappua!

  VastaaPoista
 4. Hei Nipsu! Kyllä ne kevään ensimmäiset sipulikukat tulevat nopeasti. Meilläkin ko. kohta oli lumen alla vielä pari viikkoa. Nyt, kun aurinko on siihen porottanut päivät pitkät, kukat ovat tulleet tosi nopeasti. Ihana, kun on kevät!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!