torstai 16. helmikuuta 2012

Uusia sisustustuulia vierashuoneessa

Ystävät ovat aina tervetulleita meille. Yökyläänkin saa jäädä - toinen pikkumakuuhuoneista on sisustettu vierashuoneeksi.

Vierashuonetta sisustaessani inspiroiduin Finlaysonin kevään ja kesän tuoteluettelosta, jossa värit ja ihanat kuosit ovat hallitsevassa roolissa. Pidätkö sinäkin?

Etualalla oleva pyöreä tyyny sekä valkoinen printtityyny sohvalla ovat H&M Homesta. Keskellä oleva nutrian värinen tyyny on Finlaysonin Coronna-koristetyyny.
Sohvan yläpuolella oleva pieni hylly ja lamppu ovat Ikeasta: Rodd-pöytävalaisin Ekås-varjostimella sekä valkoinen, korkeakiilto Ekby Tony -hylly metallisilla Bjärnum-kannattimilla. Sängyn päiväpeite on Finlaysonin Aika-sarjaa.

Tässä kuvassa oikeastaan kaikki ovat Finlaysonin tekstiilejä: Pinkki Lempi-huopa sekä koristetyynyinä mustavalkoinen Taimi ja yksiväriset Aika. Värikäs tyyny on nimetään Rio, ja se tulee myyntiin huhtikuussa.
Huone on toki myös minun päivittäisessä käytössä, koska toisella seinällä on iso vaatekaappi. Tämä kaappi enemmän tai vähemmän vain minun vaatteille ja tavaroille. Päämakuuhuoneessa olevan vaatekaapin tilan vie miehen vaatteet sekä kylpy- ja makuuhuonetekstiilit.

Kaapisto on perinteistä Ikea-laatua, ja kuvassa pilkottava lila matto on niin seksikkäästä paikasta kuin Jysk.
Tässä huoneessa asustelevat myös ystävänpäiväkaverukset.

3 kommenttia:

  1. Moi Jonna! Viihtyisä on tuo vierashuoneenne. Pitää kysyä kun on ajankohtainen. Teilläkin kun on nuo kivat smyygit, niin millä te maalasitte ne? Menikö samalla maalilla kuin seinät vai jollain muulla?

    VastaaPoista
  2. Heippa Ilkka! Meillä smyygit maalattiin samalla värillä ja maalilla kuin seinät. Ilmeisesti smyygeihin käytetään joskus jotain erityistä maaliakin, mutta meillä tehtiin näin.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!