maanantai 6. helmikuuta 2012

Sisustusasioissa on edistytty - paljon!

Edistystä on tapahtunut viime päivinä. Paljon edistystä.

Valitettavasti olen (toivottavasti vain) väliaikaisesti hukannut USB-kaapelin, enkä saa kuvia ladattua kamerasta tietokoneelle. Siivosin vissiin liian tehokkaasti, kun oli vieraita tulossa lauantaina...

Eli tällä kertaa lyhyt päivitys ilman kuvia:
 • Punainen seinä on valmis. Lopullisesta maalipinnasta tuli juuri semmoinen kuin toivoinkin.
 • Eteinen on valmiiksi sisustettu. Hylly, Umbra-naulakko ja matto tuli asennettua miehen ystävällisellä avulla sunnuntaina. Hyllyn päälle tulevat korit puuttuvat vielä.
 • Lukunurkkauksessa olevat cd-hyllyt saivat lippaan, johon kiinnitin LED-valaisimet. Nyt näkee, mitä cd-levyä on valitsemassa.
 • Toiseen pikkumakuuhuoneeseen (aka minun "vaatehuone" / vierashuone) löytyi edullinen, pyöreä ja lilanvärinen matto. En ole täysin tyytyväinen siihen, mutta olkoon siinä kunnes löydän jotain parempaa.
 • Posti toi tänään kotiin viinikaapin. Se pitää vielä asentaa. Toivottavasti saamme sen asennettua appiukon avulla, ettei sähkäriä/Terawattia tarvitse soittaa paikalle. Kaapille pitäisi löytyä sähkövaraus keittiösaarekkeesta...
Ja kaikki tämä on tapahtunut vain viime viikon aikana, suurin osa akselilla perjantai-sunnuntai. Aika vaihvihkaa meinikiä siis.

Toivottavasti USB-kaapeli löytyy pian, jotta saisin myös kuvia ladattua tänne blogiin.

2 kommenttia:

 1. "Toivottavasti USB-kaapeli löytyy pian, jotta saisin myös kuvia ladattua tänne blogiin."

  Toivottavasti löytyy. Mutta oletko katsonut teillä kaikkien läppäreiden reunat ympäri, nimittäin joissakin tietokoneissa on sellainen kolo, johon voi suoraan laittaa kameran muistikortin. Sitten voi kuvia ladata silläkin tapaa niin kauan kunnes kaapeli löytyy. Eikä kameran akku kulu sillä aikaa kun kuvia siirtää koneelle.

  VastaaPoista
 2. Hyvä vinkki Mika. Luultavasti tämmöinen löytyykin kotiläpäristäni. Jotenkin on vaan mielestäni helpompi kaivaa piuha esille, kuin näpertää kortin kanssa. Kuvia luvassa any way pian!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!