keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Valmiusaste 99 prosenttia ja lopputarkastus suoritettu

Pankkia varten pyysimme päivitettyä valmiusastetodistusta vastaavalta työjohtajaltamme. Iloksemme prosentti on jo 99 eli viittä vaille valmis.

(Klikkaa kuvaa nähdäksesi tekstin suurempana.)
Käytännössä sisätilat ovat jo valmiit ja lopputarkastus pidettiinkin jo näiden osalta.

Tekemättä on enään autokatoksen ja sen yläpuolelle tulevan parvekkeen viimeistely sekä takapiha, johon tulee nurmikko ja kukkaistutukset. Nämä menevät ensi kevääseen eivätkä ne haittaa päivittäistä eloa uudessa kodissamme.

Autokatoksen ja parvekkeen viimeistelyä varten tuo hiivatin poikkeuslupahakemuskin pitäisi saada eteenpäin. Tiedän, olen luvannut kertoa tuosta prosessista lisää jo kauan, ja lupaan, että tuo kirjoitus vielä jossakin vaiheessa tulee... Malttia.

5 kommenttia:

 1. Onnea lopputarkastuksen johdosta!

  ...sitä poikkeuslupaprosessikirjoitusta odotellessa,

  t:Harri :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Harri! Virallisestihan tämä on "vain" osittainen lopputarkastus, koska autokatos, parveke ja piha ovat vielä vaiheessa - mutta anyway :)

  VastaaPoista
 3. Paljonko teidän talon loppuhinta tuli olemaan tontteineen?
  400, 500, 600t?

  Ja nyt ei kannata ujostella kun kaikki kuitenkin tietävät, että halvalla tänne pk.seudulle ei rakenna edes hiekkalaatikkoa.

  VastaaPoista
 4. Tarkkaa laskelmaa kaiksta kustannuksista minulle ei vielä ole (en ole ehtinyt päivittää exceliä). Julkaisen kyllä tarkemmat laskemmat blogissani sitten myöhemmin.

  Sen voin kuitenkin jo sanoa, että 400k€ ei riitä, jos tontin hinta lasketaan mukaan. 500 k€ saatta myös mennä rikki, mutta reilusti alle 600 k€ olemme kyllä.

  Jonkun verran kustannusseurantatietoja olen aikaisemmin julkaissut täällä: http://projekteistaisoin.blogspot.com/2011/01/hintatietoja-yleiseen-jakoon-osa-2.html

  VastaaPoista
 5. Onnea, projekti on kyllä jo hyvässä vaiheessa!

  -Juha

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!