sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Viimeinen väliovi asennettu

Torstaina meillä ramppasi jälleen vino pino kavereita. Pidin kotitoimistopäivää, jotta voisin päästää duunarit sisälle. Onneksi duunarit ovat jo suhteellisen omatoimisia, kun työmaa on heille jo tuttu.

Aamulla ensimmäisenä tuli Lasinan asentaja. Päivän urakkaan kuului lasisen liukuoven asennus ja näppärästihän se meni vaikka neljä tuntia työhön meni. Lasiovi tuli siis saunan pesuhuoneen ja käytävän väliin, semmoinen huurteinen, josta näkyy suihkussakävijöiden silhuetit. Tämä olikin viimeinen puuttuva väliovi kodissamme.

Jokseenkin tuttu näky raksaajilla... Meillä onneksi enään harvakseen.
Maitolasin läpi ei paljon näy. Valo, joka paistaa läpi, on kutsuvan näköinen.
Puolilta päivin Terawatin kaverit tulivat säätämään lattialämmityksen termostaatteja. Olimme mieheni kanssa huomanneet, että keittiön lattia oli lattialämmityksestä huolimatta kylmä ja makuuhuoneessame lämmitys ei toiminut lainkaan. Onneksi meillä on luotettava sähkäri, joka hoitaa asiansa loppuun.

Takan kanssa taistelut on taisteltu ja viiden kerran sisäänajon jälkeen se ei ole savuttanut enään lainkaan. Toissa päivänä kokeilin sytyttää takaa siten, että ilmastointi oli normaalisti päällä, eikä se silloinkaan savuttanut. Myös liesituuletinta pystyin käyttämään hitaimmalla nopeudella. Toki homasi, ettei takka vetänyt yhtä hyvin, mutta huonetilaan se ei puskenut savua yhtään. Ai että, että tykkään takan loisteesta ja lämmöstä, josta saan nauttia nyt joka ilta.

Asuminen Villa Vikatteessa alkaa sujumaan oikein hyvin. Täällä on helppo viihtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!