torstai 4. elokuuta 2011

Tilannekatsaus saunatiloihin

Alakerran wc:tä ja saunaa on puuhattu nyt joka ikinen arkipäivä ja pikku hiljaa se on valmistumassa - mutta niin hitaasti, niin hitaasti.

Syy siihen, että edistyminen on hidasta on se, että Jämerän alihankkijana toimiva Insinööritoimisto Hannes & Seppänen on resurssoinut vain yhden henkilön tekemään työt yksin. Asiasta on huomautettu ja toivottavasti tilanteeseen saadaan helpotusta pikapuolin.

Melkein kaikki kaakelit on saatu paikoilleen ja suurin osa on jo saumattukin. Putkari on tulossa huomenna asentamaan vesikalusteita ja sähkäri kävi tänään tsekkaamassa spottien paikat yms. Muilta osin tänään on kattokoolauspäivä.

Huomenna aamulla haetaan Bauhausissa saunapanelit ja ensi viikon tiistaina saunalasit ja lasiovi asennetaan. Saapa nähdä saadaanko kaikki valmiiksi ennen viikonlopun juhlia - hilkulle menee vaikka sinne on vielä puolitoista viikkoa aikaa...

Kuvakooste (pahoitteluni tummista kuvista):

Huomenna saunapanelien asennus aloitetaan alkaen takaseinästä. Kuten koolauksen suunnasta saattaa aavistaa, saunapanelit laitetaan meillä pystysuuntaan.
Suihkut odottavat seuraavaksi putkarin kädenjälkeä. Tuohon tulee kaksi sadesuihkua.
Alakerran vessaan asensimme miehen kanssa eilen illalla allaskaapit. Kaappien päälle tulee vielä tumma puukuvioinen laminaattitaso sekä kulhomainen pesuallas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!