maanantai 25. heinäkuuta 2011

Sauna edistyy

Muutosta on takana kohta puolitoista kuukatta ja talomme piti olla luovutuskunnossa jo kaksi kuukautta sitten. Siitä asti, kun muutimme uuteen kotiimme kesäkuun puolivälissä, alakerran wc:tä ja saunaosastoa on rakennettu urakoitsijan toimesta. Myös erinäisiä isompia tai pienempiä juttuja on fiksattu asuinkelpoisessa osassa, esim. puuttuvia listoja on laitettu jne.

Lomalla ollessamme on tapahtununt paljon saunan ja alakerran wc:n suhteen. Vesieristys on tehty kauttaaltaan, vieras-wc on kaakeloitu melkein kauttaaltaan, saunan eristys on tehty ja suhkutilan seinät ovat kaakeloitu. Saunan lasit ja lasinen saunaovi tilattiin Jämerän toimesta Lasinasta ja ne asennetaan elokuun ensimmäisellä viikolla. Lasien asennus pitäisi olla viimeinen työvaihe, eli ensi viikona aikana miltei kaikki muut hommat pitäisi saada tehtyä.

Tässä kuvallinen tilannekatsaus:

Saunan seinissä on jo eristeet. Valkoista kaakelia puuttuu vielä pikkuseiniltä. Lattialle tulee tummaa 10x10-kokoista laattaa.
 

Tähän tulee vielä valkoinen saumaus.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo kivimosaiikkiboordi! Saatte meidät kohta kiinni, nimittäin sauna on edelleen "vaiheessa". Ehkä jouluna pääsemme nauttimaan löylyistä omassa saunassa...

    VastaaPoista
  2. Voi ei, oikeastiko vasta jouluksi...???!!

    Meille on luvattu, että sauna on valmis elokuun ensimmäisen viikon päätteeksi. Toivomme hartaasti, että lupaus pitää tällä kertaa, koska saunan ON OLTAVA valmis tupareihin!!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!