sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Keittiön stailausta

Tattadaaa! Tämä rakennusblogi julkaisee nyt ensimmäiset stailatut sisustuskuvat! (Okei myönnän. Olen kantanut pois kuvan alta isot kasat krääsää, jotka eivät vielä ole löytänyt paikkansa, mutta kuitenkin...)

Siitä asti, kun muutimme oikeasti tänne asumaan ja sain hieman keittiötavaroita purettua, olen kuolannut Iittalan tulenpunaisen Aalto-maljakon perään. Tietenkin se suurin ja kallein. Näin edessäni, kuinka hyvältä se näyttää sipuli ja valkosipulikulhona valkoisella keittiösaarekkeella valkoista seinää ja lasihyllyjä vasten. Muutenkin keittiömme on aika "väritön", lähinnä valkoista ja harmaata, ja kaipasin jonkun väriläiskän keittiöön.

Kyseinen maljakko on tosiaan Aalto-maljakoista kallein ja emmin pitkään, satsaanko siihen tai ostanko kymmenen jotain muuta juttua. No, aiemmin viikolla tein päätöksen ja tänään kävin sen hankkimassa. Onneksi sain siitä jopa 30 prosenttia kanta-asiakasalennusta.

Ja kyllä se on mielestäni hienon näköinen. Omalla värillään ja muotokielellään se kruunaa saarekekokonaisuuden. Oletko kanssani samaa mieltä?

 Mies oli aiemmi auttanut minua saamaan lasihyllyt paikoilleen. Ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunii ja ajattomat. Ja edulliset - ostettu Prismasta.


Lasihyllyt kestävät max 10 kg painon, joten täytyi miettiä, mitä hyllyille laittaa.

Keittokirjat, joita selaan aika ajoin kokkausintoa ja uusia ideoita hakiessani, sain laittaa ruokailutilan vitriinikaapeihin. Äidiltä saamani klassinen Vår kokbok, jonka sain muuttaessani pois kotoota 15 vuotta sitten ja jota käytän suhteellisen usein tarkistaakseni esim. keittoaikoja tai mittayksiköitä, sai oman paikan hyllyltä.

Isokokoinen Culinaria-keittokirja ei yksinkertaisesti mahtunut ovelliseen kaappiin missään asennossa, joten sekin jäänee keittiösaarekkeelle esille. Ehkä kirjaa näin tulee selattua useammin - siinä on tosi hienoja ruokaohjeita!

Maldonin tyylikkäät lasiset sormisuolapurkit löysivät myös paikkansa lasihyllyltä...

...ja myös Jars-purkit, joihin olen laittanut kahvia, teetä, suolaa ja sokeria, mahtuivat hyllylle.
Siinä ensimmäiset sisustuskuvat. Lisää seuraa pian, kunhan vielä saataisiin loputkin tavarat paikoilleen. Nyt ollaan taas enemmän kotona, kun paluu arkeen alkaa huomenna. Ehkä sitten myös sitä kotiakin kerkee laitella enemmän.

5 kommenttia:

 1. Tuo punainen Aalto-maljakko on kyllä upea! Sopii todella hyvin tuohon tason päälle ja kiva idea käyttää sitä sipuleille.
  Ja nuo Iittalan Jars-purkit... meillekin sellaisia! :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  näyttää oikein raikkaalta ja kauniilta. Jään seuraamaan mielenkiintoista blogiasi.

  Olemme juuri aloittaneet oman raksablogin kirjoittamisen, mustapeltikatto.blogspot.com. Tervetuloa vastavierailulle!

  Riitta

  VastaaPoista
 3. Hei Riitta!

  Kiva, että löysit blogini. Ja onnea teidän alkavalle projektille.

  Lisäsin blogisi blogilistalleni :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista, mutta ottaisitko i-tarrat pois esineistä? Sopivat esineisiin kaupassa, mutta ei kotona...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuota tarran säilyttämistä tai poistamista on kaksi koulukuntaa. Osa sanovat, että pitää ehdottomasti poistaa, toiset pitävät ne paikallaan.Itsestäni en sanoisi, että kuuluun jompaan kumpaan ryhmään. Jaksaessani poistan. Noita kuvia ottaessa, sisustus oli upouuttaa ja tarrat paikoillaan...

   Poista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!