torstai 28. huhtikuuta 2011

Täytemaata etsitään pk-seudulta!

Roskalava haettiin tontilta keskiviikkona, jotta se ei olisi täyttömaahommien tiellä. Maata meille tulee paljon ja kalliksihan se menee.

Pyyntö / tarjous
Jos sinulla on maatyöt käynnissä pk-seudulla, sopivalla etäisyydellä Vantaan Hämevaarasta (Länsi-Vantaata, Myyrmäen ja Espoon Leppävaaran välissä), ja haluat eroon ylimääräisestä maa-aineksesta, ilmoitathan siitä meille! Meille kelppa lähinnä kantava maa-aines kuten murske ja sora, mahdollisesti hiekka. Haemme ylimääräiset maat pois tontiltasi veloituksetta. Laita viestiä osoitteeseen projekteistaisoin@gmail.com. Kaunis kiitos!

Tutustuin taannoin verkkopalveluun http://www.maaporssi.fi/, jossa maarakentajat voivat ilmoittaa ylimääräisestä maasta tai täyttömaatarpeistaan. Vaikuttaa käyttökelpoiselta palvelulta ja tätä ajattelin kokeilla - katsotaan tärppääkö!


Palvelun käytön hinta muodostuu ostettavasta lukuoikeudesta. Esimerkiksi tunnin lukuoikeus maksaa 22 euroa ja päivän lukuoikeus 44 euroa. Maksu onnistuu näppärästi verkkopankin tai pdf-laskun avulla. Ilman lukuoikuta käyttäjä näkee paikkakunnan, maa-ainestyypin, määrän ja ajankohdan, jolloin tavaraa olisi saatavilla. Ostettuaan lukuoikeuden yhteystiedot saa näkyville.

Thumbs up!

9 kommenttia:

 1. Hei Jonna,

  Milloin teillä olisi täytemaalle tarvetta, nyt hetikö? Meillä olisi kallion louhinnasta syntyvää kivimursketta tarjolla arviolta noin 600 irtokuutiota, mutta vasta noin kuukauden kuluttua.

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Tarve olisi enemmän tai vähemmän per heti. Kiitos tarjouksesta mutta 1 kk on kyllä meille liian kaukana...

  VastaaPoista
 3. Hei Anonyymi ja sorry Jonna, että käytän teidän blogia...

  Meillä olisi tarvetta louheelle noin kuukauden päähän (arvio 300-400m3). Vastineeksi saa hyvää savea ;) mut oikeasta vois ainakin keskustella asiasta.

  terv, Ari

  http://ketunkorvenkolo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Meillä pitäisi alkaa maansiirtotyöt toukokuun puolessa välissä, ja sieltäkin pitäisi ihan hyvin kantavaa maata löytyä, taitaa valitettavasti olla liian myöhään?

  Terv. Iikka

  http://tulevaisuudentalo.fi

  VastaaPoista
 5. Moi Ilkka!

  Toukokuun pouliväli voisi vielä toimia.

  Rakennatte vissiin Kirkkonummelle? Vaikkaan, että tuo on turhan kaukana... Olen yhteydessä sinuun uudemman kerran, jos tarvetta on hakea kauempaakin!

  VastaaPoista
 6. Sori Jonna, tässä viesti Arille...

  Ari; en saa sinulle viestiä blogisi kautta, löytyykö sinulta vaikka sähköpostia johon voisin lähettää lisätietoja tuosta meiltä vapautuvasta kivilouheesta?

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Jos kantavaa maa-ainesta (mursketta) tarjolla, niin ilmoittakaa: miikka.allen@pp.inet.fi.

  VastaaPoista
 8. Onko kenelläkään Kirkkonummella täytemaata tarjolla tällä hetkellä tai lähikuukausina ? Ei savea, kaikkea muuta voi tarjota.
  Yhteydenotot

  Mari

  mari.stendahl-juvonen@saunalahti.fi

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!