sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Lisää sisustusta: vierasvuode/sohva hankittu yläkertaan

Päädyimme hankkimaan Sofia sohvasängyn Askosta. Se oli kanta-asiakastarjouksessa 1.4. saakka ja se jäi jotenkin mieleen, kun kävimme Askossa sänky- ja peiliostoksilla pari viikkoa sitten.

Sofia sohvasänky kermanvalkoisena, mitat 209 x 81 x 100 cm.
Tarjoushinta 199 euroa (ovh 525 euroa).
Sohva sijoitetaan yläkerran hieman isompaan pikkumakuuhuoneeseen, samaan huoneeseen johon Ikean Pax-komero tulee. Sohva on tarkoitus sisustaa usealla isolla, värikkäällä ja pehmeällä tyynyllä oikein kutsuvan näköiseksi. Tarvittaessa sohvasta saa 160 cm leveän vierassängyn.

5 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy sama sohva parvekkeelta, tosin mustana. Nukuinkin siinä viime kesänä aika monta yötä, kun olin viimeisilläni raskaana ja sisällä oli liian kuuma. Ja hyvä sohva oli nukkua, en tosin levittänyt auki, joten patja oli ikäänkuin kaksinkerroin.

  VastaaPoista
 2. Hei Jonna,

  Tulevasta keittiöstänne kaipailisin vähän lisätietoja. Täällä myös uudisrakennus vaiheessa ja keittiömme pitkälti saman tyyliset ja monesti olen tuskaillut, tuliko liian vähän tilaa annettua keittiölle. Paljonko teillä sen päätyseinän pituus on johon jääkaappi ym tulossa? Entä paljonko saarekkeella oli pituutta? Paljonko jäi kaapistoseinän ja saarekkeen väliin kulkutilaa? Mielenkiinnolla odotan teidän 3D-kuvia keittiöstä joista varmaan hahmottuu jo paremmin tilan hyödyntäminen.

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Kyseisen päätyseinän leveys on 3 050 mm. Saareke puolestaan koostuu kuudesta 600 x 600 mm moduulista, eli pituutta tulee 1 800 mm ja syvyys on 1 200 mm.

  Aika naftia on, mutta talomme koko on annettu - isompaa emme saa nykyisillä rakennusmääräyksillä. Olemme yrittäneet hyödyntää kaikki mahdolliset millimetrit ja siitä syystä takaseinän kaapisto ylottuukin lattiasta kattoon.

  VastaaPoista
 4. Aikas samoilla mitoilla mennään täälläkin! Saarekkeesta kun en halunnut luopua. Paljonko teille jäi sitä vapaata "työskentelytilaa" päätyseinäkaapistojen ja saarekkeen väliin? Eihän se tila mikään valtava ole mutta, ehkäpä sopu sijaa antaa ollaan mietitty ja toisaalta kokkeja harvoin 2 enempää yhtä aikaa hääräämässä.

  VastaaPoista
 5. Lattiatilaa saarekkeen ja päätyseinän kaapiston väliin jää 1330mm. Ihan sopivasti siis ja tuo mitta on ilmeisesti aika standardi. Keittiössä minäkin häärään eniten yksin ja jos joku auttaa esim. pilkkomisessa tai muussa löytyy paljon tilaa ja työpöytää saarekkeen toiselta puolelta.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!