keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Pikapäivitys

Kiireen keskellä en ole ehtinyt päivittää blogia tämän viikon aikana. Paljon on kuitenkin tapahtunut, tässä kooste:
 • Eteisen ja makuuhuoneiden komeroiden suunnittelu etenee ja ensimmäinen tarjouskin on jo saatu.
 • Hovinikkareilta saatu porrastarjous kilpailutetaan parhaimmillaan.
 • Saunan lasiseinistä ja -ovesta sekä suihkutilan lasisesta liukuovesta on pyydetty tarjoukset. Lasina vastasi päivässä, muita tarjouksia odotellaan vielä.
 • Laattapisteestä on pyydetty kilpailevat tarjoukset lähinnä turkooseista pikkumosaiikeista sekä kiukaan taakse tulevasta tummasta kivijäljitelmästä.
 • Ulkovalot ovat melkein päätetty ja Terawatin kanssa on sovittu urakkaan kuulumattomien valaisimien hinnoittelusta. Rappuseinän valaisimet ovat vielä hakusessa.
 • Posliinialtaat on tilattu Solitekilta aiemman blogipostauksen mukaisesti.
 • Saunan katon läpi valuva vesi on saatu jokseenkin hallintaan - enää vesi ei ainakaan valu katosta norona... Kosteus on kuitenkin kova talon sisällä ja kondenssivesi valuu jatkuvasti puisille ikkunapuitteille.
 • Mies kolasi eilen ansiokkaasti yhdessä veljeni kanssa päivän aikana satanutta lunta koko puistokäytävän pituudelta. Märkää ja painavaa lunta oli kertynyt peräti 20-25 cm ja urakka kesti yli kolme tuntia. Hyvä pojat!
 • Tänään kävimme pankissa keskustelemassa budjetin tilanteesta ja siitä, että ylitämme todennäköisesti alkuperäisen budjetin ennalta arvaamattoman vaiken maaurakan takia.
 • Huomenna on työmaakokous tontilla klo 7.30.
 • Perjantaina tapaan sisustussuunnittelijan - tarvitsen apua värivalintojen suhteen.
Huh. Eli täällä on kyllä tapahtunut todella paljon vaikkakin blogissa on ollut hiljaisempaa. Kirjoitan yllä mainituista asioista enemmän heti, kun ehdin.

6 kommenttia:

 1. Moi. Pari kommenttia noihin. Noissa lasiseinissä ja ovissa voi sitten olla tosi isoja hintaeroja. Kysyin muistaakseni kolme tarjousta meidän pukuhuoneen ja pesuhuoneen välissä olevasta n. 210x80 cm lasisesta liukuovesta, ja olivat luokkaa 800-2800€. Lasina taisi olla kallein, halvin löytyi Klaukkalasta, lasitiilirakenne.com.

  Kiukaan taakse ei kelpaa ihan mikä tahansa jäljitelmä. Markkinoilta löytyy esim. verhoilu"kiviä", joissa on pari milliä kivimäistä ainetta ja takana uretaania. Sellaisen kun pistää kiukaan taakse niin huonosti käy. Kannattaa varmistaa, että tuote kestää kiukaan lämmön. Ja noita verhoilukiviä kannattaa kysellä myös rautakaupasta ja Bauhausista, joista löytyi hyvää tavaraa paljon halvemmalla kuin laattakaupoista. (Suurin ero meidän takkaseinän kivelle 280€ vs. Rautian 65€ per m2).

  VastaaPoista
 2. Hyvät neuvot, Tapani. Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Ainahan Tapanilla. Kiitos täältäkin, jos en aina ole erikseen muistanut kiittää.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Aloittelemme rakennusprojektia kevään aikana Nurmijärvelle ja olen lueskellut blogianne. Olisin kysynyt, mistä löysit käyttämäsi sisutussuunnittelijan ja millä hintaa? kaipaisin myös apua pintojen väreissä ja materiaaleissa.

  VastaaPoista
 5. Hei Anonyymi,

  Isku tarjoaa heidän oman tai kumppanin sisustussuunnittelijan palveluja käyttöösi, jos ostat heiltä vähintään 3 000 eurolla. Uutta kotia sisustaessa tuo summa uppoaa helposti (sohva, ruokapöytä, tuolit, matot jne.) ja tätä ilmaista tarjousta siis hyödynnämme. Lisätietoja löydät täältä: http://www.iskukoti.fi/koti/pages/Sisustussuunnittelu?naviSection=store&menuIndex=2&contentRight=columnRightStore&column1=store_menu

  Kiva kuulla, että olet seurannut blogiani :)

  VastaaPoista
 6. Kunhan saatte tulisijan ja pääsette sitä käyttämään, niin kosteus helpottaa huomattavasti. Ainakin meillä auttoi todella paljon.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!