torstai 17. helmikuuta 2011

Kaakelilöytöjä ja -päätöksiä

No nyt on miellyttäviä kaakeleita metsästetty ja kunnolla. Metsästysosoitteet ovat olleet Värisilmä, Kaakelitaikurit, Pukkila ja Laattapiste. Myös K-raudassa ja Bauhausissa on kierrelty ja vertailtu tuotteita ja hintoja.

Tähän asti olemme päättäneet yläkerran pesuhuoneen lattialaatat sekä keittiön työtason ja yläkaappien välitilan seinälaatat.

Yläkerran pesuhuoneeseen halusimme vaalean laatan. Tumma laatta olisi korostanut tilan ahtautta. Kokovalkoinen laatta on kuitenkin työläs pitää puhtaana ja siksi tykästyimme olevaan Pukkilan Fiesta -laattaan heti nähtyämme sen.

Pukkilan Fiesta-laatan valkoisessa pinnassa on vaalean harmaa raitakuvio.
Tässä sama Pukkilan Fiesta-laatta myös valokuvana - näyttää hieman erilaiselta livenä...
Keittiöön työtason ja yläkaappien väliin valitsimme ruskeaan taittavan Pukkila Trendstone cacao murretto -mosaiikkilaatan. Värillisesti tämän pitäisi sopia hyvin keittiön valkoisen ja tummanharmaan korkeakiilto kaapiston kanssa.

Pukkila Trendstone cacao murretto.
Loput laattavalinnoista tehdän ensi viikkoon mennessä. Vielä odottelemme parista paikasta hintatarjouksia.

2 kommenttia:

 1. Ette siellä Laattatukussa käyneet? http://www.laattatukku.fi/

  Meidän blogikirjoituksen http://kotilahelaan.blogspot.com/2011/02/laatat.html kommenteissa joku kertoi Laattapisteessä myytävän nimeä myöten tismalleen samaa laattaa yli 40 € / neliö, josta me maksoimme 13 € / neliö Laattatukussa...

  VastaaPoista
 2. Moikka Harri,

  Pitänee vielä Laattatukkuun olla yhteydessä... Hyvä, että muistutit!

  On niin kauhea kiire töissä, kotona ja raksalla, ettei tunnu kerkeävän tekemään kaikkea mitä pitäisi. Odotan sitä päivää, kun saan uppoutua poreammeeseeni uudessa kodissa ja nauttia kiireettömästä elämästä. Lienee toiveajattelua, mutta kuitenkin :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!