tiistai 28. joulukuuta 2010

Ulko-ovet tuodaan tontille keskiviikkona

Domukselta tilaamamme Kaskipuun ulko-ovet piti tuoda tontille jo tänään, mutta pienen episodin jälkeen toimitus siirtyi huomiseksi eli keskiviikkolle. Episodilla tarkoitan aamuista puhelinsoittoa Transpoint-kuljetusliikkeestä. Trukilla on telottu yhteen ulko-oveen 20 cm naarmu.
Pääsisäänkäynnin kohdalle tuleva Pallas-ovi.
No, semmoista sattuu, eikä siitä sen enempää. Vahingoittunut ovi lähetetään takaisin Kaskipuulle, jossa se korjataan tai vaihdetaan uuteen. Ilmeisesti kyse on teknisen tilan ovesta. Tarkistin Jämerältä, että voimme peittää ko. aukon muovilla, että voimme aloittaa talon lämmityksen.

Muut Kaskipuun ovet tuodaan tontille huomenna. Kahta kokolasista ulko-ovea odotellaan vielä. Ne pitäisi tulle Domukselta ja Jämerän puolesta on soitettu niiden perään. Milloinkohan ne mahtavat tulla? Lasiovet tulevat keittö-ruokailutilaan sekä yläkerran parvekkeelle viettävään makuuhuoneeseen.

Domuksen ikkuna-asentaja on myös vahvistanut, että nosturi saadaan tontille ensi viikon alussa, jotta loput ikkunoista saadaa asennettua. Samalla asennetaan myös sauna- ja pesutilan Minoris-ovi. Pääulko-ovea ei vielä asenneta, koska sitä ei haluta kolhia. Se kannetaan appivanhempien autotalliin säilytykseen.

Minoris-ovi.
Nyt pitää vielä koordinoida maatyö siten, että saamme sähköt tontille loppuviikoksi, jotta saamme virtaa puhaltimille. Huh, onpa taas projektinhallintaa parhaimmillaan...!

Ps. Ulko-ovet ja ikkunat olen esitellyt blogissani aiemmin täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!