lauantai 9. lokakuuta 2010

Postilaatikko ja lisää sisäseinää

Tänään on ollut oikea tehopäivä. Aloitettiin tekemällä täsmäisku Stockmannin Hulluille päiville, jonka jälkeen ajettiin Espoon Domus Centeriin katsomaan ulko-ovia "livenä".

Käyn maanantaina Tammiston Domus Centerissä sopimassa ikkunoista ja ovista. Mieheni ei pääse sinne mukaan ja siksi käytiin katsomassa valinnat yhdessä etukäteen. Ollaan kallistumassa siihen, että valitsemme tumman harmaan Pallas-oven ulko-oveksi ja suihkutilan terassille aukeavaksi ulko-oveksi saman värisen Minoris-oven.

Vasemmalla Pallas-ovi ja oikealla Minoris-ovi.
Domus Centerin jälkeen ajoimme K-raudan kautta ja hankittiin mahdollisimman halpa postilaatikko. Punaisen laatikon tarkoitus toimia työmaa-aikaisena viestinvälittäjänä. Käytännössä sinne laitetaan mm. kuormakirjat, jotka haemme sieltä talteen käydessämme tontilla.

Päivän tonttikatselmus kertoi, että sisätilan kantavat väliseinät ovat suurimmaksi osaksi jo muurattu.

Eteisen seinä on valmis.
Oleskelutilan ja keittiön väliseinä on työn alla. Vasemmalle tulee rappu ja taaempana vasemmalle tulee keittiö. Takan paikka on kuvan keskellä pienemmän seinän edessä. Olohuone jää kuvan ulkopuolelle oikealle ja takan seinän taakse avautuu oikealle ruokailutila.
Tämmöisellä vekottimella kevytbetoniharkot sahataan sopivan kokoisiksi paloiksi.
Huomenna käymme tontilla äitini ja isoäidin kanssa. Varsinkin äiti halusi nähdä, miltä talo näyttää. Toistaiseksi hän on seurannut rakentamistamme vain blogini kautta.

2 kommenttia:

  1. Kova on tohina teilläkin:). Jokos oot sisustusta miettinyt kuinka pitkälle?

    VastaaPoista
  2. No olen! Mutta juuri nyt on pitänyt keskittyä siihen, että runko nousee. Huomenna tilaamme ikkunat ja ovet, ja toki siihenkin liittyy sisustuksellista näkökulmaa :)

    Yritän päivittää sisustusjuttuja heti, kun kerkeän!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!