tiistai 19. lokakuuta 2010

Aamuvarhain tontilla - 2. kerroksen kantavat seinät melkein asennettuna

Sain aamulla kyydin tontille mieheltäni. En tällä viikolla ehdi työkiireiden takia paljon olemaan tontilla, ja halusin ehdottomasti edes tunniksi tontille juuri tänään. Aino mahdollisuus.

Seurasin, kun työmiehet saapuivat tontille pari minuuttia kahdeksan jälkeen. Taivalle noisi parasta aikaa aurinko. Paljon aikasemmin ei olisi kannattanut tullakaan, koska puolituntiakin aikaisemmin olisi vielä ollut pimeää.

Nopeasti raksamiehet pistiviät haalarit päälle ja avasivat appivanhempien kellarioven, jonka takaa sähköpistoke löytyy. Nyt sieltä kuuluu jo pauketta - raksamiehet täydessä vauhdissa.

Heti tullessani ikuistin hiljaisen työmaan ilman raksamiehiä. Siellä oli yläkerran kantavia välieiniä asennettu. Yksi on jo kokonaan valmis ja toista muurataan parhaillaan.

Toisen kerroksen kantavista senistä kuvan vasemmanpuolinen on muotoonsahausta vaille valmis. Aamulla oikea puoli oli vielä työn alla. On varmasti sekin valmis iltaan mennessä.
Eilen illalla kävin ikkunaluettelon läpi, ja se on nyt pienillä muutoksilla ja tarkennuksilla  meidän puolesta ok. Nyt odotellaan vaan pääsuunnittelijalta ok:ta ja asennusurakoitsijalta ikkuna-aukkojen tarkistetut mitat.

Sälekaihtimia emme tilaa tässä vaiheessa, jos ne voi tarvittaessa lisätä tilaukseen hieman myöhemmin. Tarkistan kaihtimien hinnat parista kaihdinliikkeestä ja teemme päätöksen kaihdintoimittajasta vasta sen jälkeen.

Nyt työmaa kutsuu - sekä fyysinen työmaa Hämevaarassa että tavallinen palkkatyö. Ensi viikolla haluan ehdottomasti käydä tontilla useammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!