maanantai 21. kesäkuuta 2010

Loma alkoi ja lupa tuli

Ensimmäinen lomapäivä ja kello 10 soi puhelin. Langan toisessa päässä on vastaava mestari Zekatan Kai Sundholm, joka kertoo, että hänen pöydälleen on ilmeistynyt kopio meidän rakennusluvasta. Ihanaa! Läpi meni! Kirjallinen vahvistus päätöksestä ei tullut meille tämän päivän postissa, mutta ehkä saamme sen fyysisesti käsiimme huomenna, tiistaina.

Seuraavaksi alkaa kahden viikon pituinen valitusaika, jota jännitetään. Onhan toki mahdollista, että naapuit haluavat nostaa meteliä jostakin, mutta epätodennäköistä, koska talomme on oikeasti 100 prosenttisesti kaavamääräyksien mukainen. Luvanhakuvaiheessa yksi naapuri oli huomauttanut autopaikan sijainnista ja sekin tuli ratkaistua nyt uusien lupapiirustuksien myötä. Pidämme siis peukkuja pystyssä ja varpaat ristissä, ettei lisää viivästyksiä tule. Pitäkää tekin meidän puolesta!

Oli miten oli, tavoitteenamme on aloittaa maaurakka (vihdoin!) mahdollisimman pian. Rakenne- ja lvi-suunnitelmat ovat vielä työn alla ja palkattujen henkilöiden lomat painavat päälle, joten käytännössä kaivurit saapunevat tontille vasta 2-3 viikon kuluttua. Suunnitelmien valmistumista odotellessa aloitamme ainakin puiden kaadon. Vakuuksia maaurakan aloittamisesta valitusajalle ilmeisesti ei tarvitsee maksaa Vantaan kaupungille, kun on kyse pientalohankkeesta.

Aloituskokous on myös tarkoitus järjestää mahdollisimman pian. Saamme siitä lisätietoja luultavasti jo huomenna.

Toisin sanoen tuli hieman muutoksia lomasuunnitelmiin - mutta tällä kertaa voimme todeta, että hyvä niin.

6 kommenttia:

 1. Onnittelut! Siitä se lähtee, moottorisaha käteen vaan ja tontille riehumaan :D

  VastaaPoista
 2. Onnea! Meillä on tontti juurikin raivattu. Kaivuri on riehunut siellä pari päivää:).

  VastaaPoista
 3. Joo, kiitokset vaan kaikille toivotuksista. Voitte arvata, että puhelin on käynyt kuumana maanantaista asti kaikki ne minuutit, kun ei olla istuttu sähkösuunnittelipalaverissa tai merkattu kaadettavia puita tontilla tai tavattu pääsuunnittelijaa. Huomenna on jo aloituskokous ja sinnekin juostaan tukka putkella suoraan valaistussuunnitteluliikkeestä. Huhuh!

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu, pääsette vihdoinkin konkreettisia askelia ottamaan. :) Onnea!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!