torstai 29. huhtikuuta 2010

Tärkeitä tapaamisia: vastaava mestari ja maanurakoitsija

Kuten aiemmassa blogikirjoituksessani kerroin Zekatan vastaava mestari vaihtui. Tapasimme tänään aamulla klo 7 (liian aikaisin aamu-uniselle!) uuden vastaavan mestarimme, Kai Sundholmin. Hän vaikutti todella mukavalta ja aikaansaavalta nuorelta raksamieheltä. Ikää oli alle 30, mutta kokemusta oli karttunut jo roimasti. Myös kivitaloista oli aiempaa kokemusta, mikä tietenkin on meille tärkeää.

Kyyditettyäni mieheni työpaikalleen kello kahdeksaksi jatkoin matkaa appivanhemmille, jossa tapasin tuntia myöhemmin potentiaalisen maaurakoitsijan, Vesa Lehdon Maanrakennus Reijo Åstedt Oy:sta. Maaurakoitsijan hankkiminen on Jämerän vastuulla, ja heidän kauttaan yhteydenotto tulikin. Tapaamisessa katsasteltiin tontti ja maaperä. Muut tiedot (kuvat jne.) urakoitsija saa suoraan Jämerältä. Jäämmee siis odottelemaan hintatarjousta.

Lopuksi pari sanaa rakennuslupahakemuksesta.

Kävin eilen katsomassa Vantaan kaupungin verkkosivuja ja huomasin linkin jonka takaa löytyy viranomaisten kokoukset ja esityslistat. Rakennuslupajaoksen seuraava kokous on ensi viikon tiistaina 4. toukokuuta klo 17. Esityslistalla ei kuitenkaan vielä ole meidän kohdetta. Toivottavasti se tuohon kokoukseen vielä kerkee, koska seuraava kokous onkin vasta 25. toukokuuta, ja jos lupahakemuksemme siihen jää, aikataulut heittävät jo aika pahasti.

Vantaan kaupungin viranomaiskokousten esityslistoja ja pöytäkijoja voi hakukoneella etsiä ja tarkkailla täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!