tiistai 27. huhtikuuta 2010

3D-kuvia talosta, voilá!

Tässä lupaamani 3D-havainnekuvat talostamme. Kuvat perustuvat lupapiirustuksiin, joten yksityiskohdat värejä myöten pitävät aika lailla paikkansa.


Ensimmäisessä kuvassa näkyy takapiha. Suunnittelun lähtökohtana oli luoda puiston puoleinen, oma ja rauhallinen viherkeidas (katso ilmansuunnat aiemmin julkaisemastani asemapiirustuksesta). Isot ikkunat tuovat vehreyden myös talon sisätiloihin. Toisessa kerroksessa on isohko terassiparveke, josta kesäisin voi nauttia auringosta myös iltaisin, kun aurinko on laskenut puiston korkeiden puiden taakse eivätkä auringonsäteet enää yllä alapihalle.


Tässä toisessa kuvassa näkyy pääsisäänkäynti ja ajoliuska. Vasemmalla, kuvan ulkopuolella on appivanhempien talo, jonka vierestä ajoliuska menee kadulle. Teknisen tilan harmaiden tuplaovien vasemmalla puolella on korkeat ikkunat, joista valo läpäisee rakennuksen portaikon kohdalta ja luo lisää valoa ja avaruutta sisätiloihin.

3D-kuvat toimitti meille arkkitehtimme Katja Jämsä, jota voimme myös lämpimästi suositella.

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä tosi hieno! Omiinkin kokemuksiin pohjautuen arkkitehdin palkkaus kyllä kannattaa!

    VastaaPoista
  2. Hei,
    teille tulee kaunis talo! Kokonaisuus on harvinaisen tasapainoinen ja levollinen, toisin kuin suuri osa uudisomakotitaloista. Onnea projektiinne!

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!