torstai 4. helmikuuta 2010

Tarjouskisan loppumetrit

Henkisesti päätös on jo tehty. Ostamme talon. Ja se maksaa. Yhtenä päivänä päätös kallistuu yhteen talontoimittajaan, ja toisena toiseen.

Tiistaina saimme päivitetyn tarjouksen Jämerältä - lähestymme hyvää lopputulosta. Hintalappu oli keventynyt peräti 30 000 eurolla, mutta vielä pitäisi saada puristettua vähän lisää.

Tänään vuorossa on Lammi-Kivitalot. Käymme Konalassa kuuntelemassa heidän tarjouksensa. Lammin rakennustekniikka vakuutti viikonlopun Rakenna ja Remontoi -mesuilla Myyrmäessä, mutta veikkaamme, ettei edullisen oloisessa tarjouksessa ole esitetty kaikkia hintoja. Se selvinnee tänään.

Lauantaina käymme tutustumassa Luja-Kivitalon Kivisydän-kohteeseen Keravalla. Lujan tarjouksen saamme varmaan ensi viikolla. Myös Maxit-Kivitalon kanssa on sovittu tapaaminen ensi viikolle.

Päätös talotoimittajasta on tarkoitus tehdä parin viikon sisällä. Peukut pystyyn, että valitsemme "sen oikean".

5 kommenttia:

 1. Terve!

  Kiva lukea muidenkin projekteista. Te taidatte olla aavistuksen meitä edellä. Ja suunnilleen samojen asioiden kanssa painitte.
  Pohja näytti hyvältä. Keittiövalintanne kiinnostaa, Ikeaa mekin olemme harkinneet mutta toisaalta...

  Onnea projektiin!

  t:Harri / Koti Lahelaan

  VastaaPoista
 2. Unohtui että erityisesti kiinnostaa myös paalutushomma. Jos löydätte edullisen paaluttajan, niin saa vinkata. Sama tietysti toisin päin.

  t:Harri / Koti Lahelaan

  VastaaPoista
 3. Moi Harri! Kerron heti, kun tiedämme lisää! Pähkäilemme semmoista vaihtoehtoa, että ottaisimme talon "avaimet käteen" -periaatteella. On hieman kalliimpaa. mutta helpompi (ja luotettavampi) kahdelle ei-insinöörille.

  VastaaPoista
 4. Meillä alkaa myös kivitalon rakentaminen keväällä Espooseen. Valitsimme Lammin sen hyvän maineen ja palvelun vuoksi. Jämerältä emme pyytäneet edes tarjousta kun halusimme talon eri materiaalista mitä Jämerä tarjoaa. Luja lupaili tarjousta, mutta lopuksi ei edes vastannut yhteydenottopyyntöihin. Saman teki Lakka. Jos kauppa ei kiinnosta niin mikäs siinä.

  Onnea projektiin!

  VastaaPoista
 5. Lakalta me ei pyydetty tarjousta, mutta Lujalta kyllä. Vieläkään emme ole Lujalta saaneet tarjousta vaikka, tarjouspyynnöstä on kulunut jo neljä viikkoa. Päätökset ja kauppasopimukset tehdään ensi viikolla, eikä Luja tähän junaan enää ehdi vaikka yrittäisikin. Ruuhka tehtaalla, oli Lujan selitys aikataulun venymiseen. Alunperin olivat luvanneet tarjouksen parissa viikossa, mihin myös muut toimijat (Lammi ja Maxit/Basso-talot) pystyivät...

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!